Κόλλησε κορονοϊό μία ακόμη συνταξιδιώτισσα του 48χρονου από τον Άγιο Αιδηψού που είχαν επισκεφθεί τους Αγίους Τόπους | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κόλλησε κορονοϊό μία ακόμη συνταξιδιώτισσα του 48χρονου από τον Άγιο Αιδηψού που είχαν επισκεφθεί τους Αγίους Τόπους

Θετική στο κορονοϊό είναι μια γυναίκα στη Μυτιλήνη, που νοσηλεύεται από χθες Κυριακή (08-03-2020) στο νοσοκομείο της πόλης...

Η γυναίκα επέστρεψε στα τέλη του περασμένου μήνα από το Ισραήλ, το οποίο είχε επισκεφθεί για προσκύνημα στους Άγιους Τόπους, μαζί με τον 48χρονο Βορειοευβοιώτη από τον Άγιο Αιδηψού και τους υπόλοιπους (άνδρες και γυναίκες) που διαγνώστηκαν με κορονοϊό.

Δείτε ΕΔΩ την μαρτυρία - «βόμβα» στο EviaZoom.gr για τον 48χρονο που βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του.

Τις τελευταίες μέρες παρουσίασε συμπτώματα γρίπης, τα οποία, σε συνδυασμό με το πρόσφατο ταξίδι της, την έκαναν να επικοινωνήσει με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας υγείας (ΕΟΔΥ).

Την Κυριακή, η ασθενής μεταφέρθηκε με κάθε ενδεικνυόμενο τρόπο προστασίας στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου διαπιστώθηκε ότι νοσεί από κορονοϊό και νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο.

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από τον ΕΟΔΥ ενώ σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης είναι εργαζόμενη σε σούπερ μάρκετ στο Πλωμάρι και εκτιμάται ότι για πολλές ημέρες ήρθε σε επαφή με πολύ κόσμο! 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA