Κορονοϊός στην Εύβοια: Περίεργη σιγή ιχθύος για την ιχνηλάτηση των επαφών του 48χρονου - Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν και άλλα κρούσματα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Κορονοϊός στην Εύβοια: Περίεργη σιγή ιχθύος για την ιχνηλάτηση των επαφών του 48χρονου - Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν και άλλα κρούσματα!

Αρκετές ημέρες έχουν περάσει από την διάγνωση του κορονοϊού στον 48χρονο κάτοικο του χωριού Άγιος Αιδηψού, ωστόσο μέχρι σήμερα, Τρίτη (10-03-2020) δεν έχει υπάρξει νεότερη επίσημη ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι με την ιχνηλάτηση των επαφών του από τον ΕΟΔΥ...

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου (07-03-2020) ήταν να ξεκινήσει η προβλεπόμενη ιχνηλάτηση των επαφών του φορέα, αλλά μέχρι σήμερα ο 48χρονος παραμένει το μοναδικό επίσημο κρούσμα κορονοϊού στην Εύβοια, κάτι που -ανεπίσημα- δεν είναι πιστευτό σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει.

Όπως είχαμε γράψει από την αρχή, πέρα από την μαρτυρία για επίσκεψη του 48χρονου σε άλλες περιοχές (δείτε ΕΔΩ), ο συγκεκριμένος άνδρας διαγνώστηκε με κορονοϊό 10 ημέρες μετά το ταξίδι στους Αγίους Τόπους. Αυτό σημαίνει ότι έχει έρθει σε επαφή με αμέτρητους ανθρώπους, εκτός από την οικογένεια του, καθώς ούτε ο ίδιος γνώριζε ότι είχε κολλήσει για αρκετές ημέρες.

Αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος να θεωρούμε δεδομένο ότι υπάρχουν κρούσματα κορονοϊού στην Εύβοια, που ενδεχομένως κάποια να προέρχονται και από άλλους «άγνωστους/ες» νοσούντες που επισκέφθηκαν ή κατοικούν στο νομό.

Γι' αυτό οι κάτοικοι της Εύβοιας να μην έχουν πανικό αλλά το κυριότερο εφησυχασμό και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Υ.Γ.: Όλα τα σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες και χώροι συνάθροισης έπρεπε να είχαν κλείσει χθες...

(σ.σ. Η ανάρτηση είχε μπει πριν την ανακοίνωση του Κικίλια για το πανελλαδικό κλείσιμο των σχολείων...)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA