Ο κορονοϊός έκλεισε την «Ιερά Οδό» - Έρχονται πολλά λουκέτα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Ο κορονοϊός έκλεισε την «Ιερά Οδό» - Έρχονται πολλά λουκέτα!

Tην ανακοίνωση της διεύθυνσης του νυχτερινού μαγαζιού «Ιερά Οδό», σύμφωνα με την οποία ολοκληρώνονται νωρίτερα οι εμφανίσεις του σχήματος Βασίλης Καρράς, Γιάννης Πλούταρχος, Έλλη Κοκκίνου, Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε ο Γιάννης Πλούταρχος στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με την οποία όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «προέχει η ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων...

«Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στην Ιερά Οδό και με πολλές sold out παραστάσεις, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Στικούδη ολοκληρώνουν νωρίτερα τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους.

Η επιχείρηση, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την αύξηση των διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού (COVID-19) στη χώρα μας, εναρμονίζεται με το γενικότερο κλίμα για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας, πιστεύοντας ότι προέχει η ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων.

Ο όμιλος Μαροσούλη-Κοταρίδη και οι καλλιτέχνες, ευχαριστούν θερμά το κοινό που τους υποστήριξε όλους αυτούς τους μήνες και εύχονται σε όλους καλή συνέχεια και δύναμη».

Ο πατέρας του Παναγιώτη - Ραφαήλ στο EviaZoom.gr: «Στέκεται πλέον στα πόδια του και παίζει μόνος του, είναι ένα θαύμα!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Evia Zoom .gr μίλησε αποκλειστικά ο πατέρας του Παναγιώτη - Ραφαήλ, Γιώργος Γλωσσιώτης...  Όπως είπε, τα νέα για τον μικρό ήρωα, ...

Βίντεο - Ρεπορτάζ