Μεγάλη αλυσίδα super market αρνείται να ανοίξει τις Κυριακές (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
9 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Μεγάλη αλυσίδα super market αρνείται να ανοίξει τις Κυριακές (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκπρόσωπος μεγάλης αλυσίδας super market τόνισε στην ΕΡΤ ότι η εταιρεία αποφάσισε να μην ανοίξει την Κυριακή παρά το γεγονός ότι άλλαξαν τα ωράρια λόγω του κορονοϊού...

Με αφορμή αυτή την τοποθέτηση παρενέβη ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης ο οποίος τόνισε πως τα super market υπηρετούν το κοινωνικό σύνολο, δεν μπορεί να αποφασίσει όποιος θέλει να θα είναι ανοιχτός ή όχι.

Μάλιστα προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω προανήγγειλε πως σε αντίθετη περίπτωση θα παρέμβει το Υπουργείο Ανάπτυξης ενώ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο κυρώσεων.

«Δεν θα ανοίξουμε αυτή την Κυριακή και θα αξιολογήσουμε τη Δευτέρα το τι θα κάνουμε τις επόμενες δύο Κυριακές. Ούτως ή άλλως η τέταρτη Κυριακή είναι η Κυριακή των Βαΐων και το κατάστημα θα άνοιγε» ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου της εταιρείας.

«Είναι επίσημη θέση της εταιρείας, σίγουρα αξιολογούνται τα πράγματα κυρίως λόγω της κούρασης που τράβηξε το προσωπικό, είναι απόφαση μόνο για αυτή την Κυριακή» πρόσθεσε.

«Τα super market πρέπει να είναι ανοιχτά, δεν είναι απόφαση της διοίκησης του συγκεκριμένου σούπερ μάρκετ αν θα ανοίξει όχι, είναι απόφαση της πολιτείας» απάντησε αμέσως μετά ο Ν. Παπαθανάσης. «Είναι θέμα δημόσιας υγείας και όλοι πρέπει να συμπεριφερθούν αναλόγως» συμπλήρωσε.

Σημειώνεται πως από ρεπορτάζ της ΕΡΤ προκύπτει ότι μετά την παρέμβαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης, ο εκπρόσωπος του σούπερ μάρκετ επικοινώνησε με τη διοίκηση της εταιρείας και στη συνέχεια δεν υπήρξε αλλαγή στάσης. Μάλιστα επανέλαβε την εταιρική απόφαση που λέει ότι αυτή την Κυριακή θα παραμείνουν κλειστά.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα