Κορονοϊός: 10 νεκροί και 495 επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κορονοϊός: 10 νεκροί και 495 επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα

Αυξάνονται συνεχώς οι νεκροί και τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα...

Την Παρασκευή (20-03-2020) ανακοινώθηκε ότι έχουν χάσει τη ζωή τους 10 άνθρωποι ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται, μέχρι στιγμής, στα 495.

Συνολικά, 84 κρούσματα έχουν απροσδιόριστη πηγή μετάδοσης, ενώ 90 ασθενείς νοσηλεύονται, οι 20 διασωληνωμένοι. Την ίδια ώρα, 19 ασθενείς έχουν πάρει εξιτήριο ενώ έχουν ελεγχθεί 7.200 δείγματα. Τα περισσότερα κρούσματα παραμένουν στην Αθήνα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε ένα 24ωρο έχασαν τη ζωή τους 4 ασθενείς.

Το 10ο θύμα είναι μία 93χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου και μάλιστα σε θάλαμο όπου νοσηλεύονται τα περισσότερο κρούσματα. Είναι η πρώτη γυναίκα στη χώρα μας που χάνει τη ζωή της από τον ιό.

Νωρίτερα ανακοινώθηκε ο θάνατος του 86χρονου άνδρα που διέμενε στη Δαμασκηνιά Κοζάνης. Ο θάνατος του δεύτερου άνδρα ηλικίας 80 ετών έγινε γνωστός το μεσημέρι. Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Παμακάριστος» κι έδινε μάχη αρκετές μέρες με τον ιό. Για το 9ο θύμα που ανακοίνωσε ο Σ. Τσιόδρας δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία, πέραν του ότι διέμενε στην Αθήνα.

Φονική σύγκρουση: Σκοτώθηκε 45χρονος οδηγός στο δρόμο Θήβας - Χαλκίδας (ΦΩΤΟ)

Τραγικό θάνατο βρήκε, πριν λίγα 24ωρα, στο δρόμο Θήβας - Χαλκίδας, ο 45χρονος Νίκος Σκυριανός ο οποίος κατάγονταν από τη Θήβα... Σύμφωνα με ...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ