Μέτρα για κορονοϊό: Ανοιχτά για delivery και take away τα καταστήματα εστίασης και καφέ - Δεν θα πρέπει να υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα και πάνω από 5 άτομα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μέτρα για κορονοϊό: Ανοιχτά για delivery και take away τα καταστήματα εστίασης και καφέ - Δεν θα πρέπει να υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα και πάνω από 5 άτομα!

Εξαιρούνται οι υπηρεσίες delivery και take away (online παραγγελίες) από το κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης και καφέ...

Σε συνθήκες καραντίνας μπαίνει πλέον και η Ελλάδα μετά και τα νέα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας έπειτα από την δραματική αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού (δείτε ΕΔΩ τη σχετική ανάρτηση).

Κλείνουν εμπορικά κέντρα, μπαρ, καφέ, καφετέριες, εστιατόρια, όλη η εστίαση, και όπου υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα, όπως επίσης, βιβλιοθήκες, σαλέ χιονοδρομικών κέντρων, οίκοι ανοχής, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, πρακτορεία ΟΠΑΠ (θα επιτρέπεται μόνο διαδικτυακό στοίχημα), και θεματικά πάρκα.

Τα μέτρα θα ισχύσουν από το πρωί του Σαββάτου (14-03-2020).

Περίπτερα, σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ και μεμονωμένα καταστήματα (πχ ρούχα, παπούτσια), μένουν προς το παρών ανοιχτά.

Υπηρεσίες delivery και take away

Για τα καταστήματα εστίασης και καφέ δεν καταργούνται προς το παρών οι υπηρεσίες delivery και take away με δύο σημαντικές προϋποθέσεις. Να μην υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα στην επιχείρηση και να μην υπάρχουν στο χώρο περισσότερα από 5 άτομα.

Παράλληλα τα ΚΕΠ θα λειτουργούν από τις 7:30 το πρωί έως τις 15:00 και θα είναι κλειστά το Σάββατο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA