Έσκασε τώρα: Διαγνώστηκε με κορονοϊό η σύζυγος του Κυβερνητικού εκπροσώπου - Σε καραντίνα και ο ίδιος! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
9 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Έσκασε τώρα: Διαγνώστηκε με κορονοϊό η σύζυγος του Κυβερνητικού εκπροσώπου - Σε καραντίνα και ο ίδιος!

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του Facebook... 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι ο ίδιος και τα παιδιά του υποβλήθηκαν στα σχετικά τεστ τα οποία βγήκαν αρνητικά. Ωστόσο θα παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες όπως ορίζει το πρωτόκολλο για να υποβληθούν ξανά σε εξέταση, ενώ δεν έχει γνωστοποιηθεί αν θα μπουν και σε καραντίνα και άλλα πολιτικά πρόσωπα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η σύζυγός μου εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα και θεωρήσαμε σκόπιμο να εξεταστούμε και οι δυο για τον κορονοϊό (COVID-19).
 
Το Ινστιτούτο Παστέρ απεφάνθη πρό ολίγου ότι εγώ είμαι αρνητικός, αλλά η σύζυγός μου είναι θετική στον #covid_19. Εγώ και τα παιδιά δεν έχουμε κανένα σύμπτωμα, ενώ η σύζυγός μου είναι καλά και παραμένει απομονωμένη από την υπόλοιπη οικογένεια.
#Μένουμε_σπίτι λοιπόν τις επόμενες ημέρες.
 
Θα συνεχίσω την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τις εμφανίσεις μου και τα υπόλοιπα καθήκοντά μου εξ’ αποστάσεως, τηλεφωνικά ή/και με ηλεκτρονικό τρόπο.
 
Θα αντιμετωπίσουμε όλοι τον #covid_19 ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα