Νέα «βόμβα» για τον 48χρονο στον Άγιο Αιδηψού - Κεδίκογλου: «Είχε μεταλάβει μία μέρα πριν εντοπιστεί με κορονοϊό και μέχρι τώρα δεν έχει γίνει ιχνηλάτηση των επαφών του» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέα «βόμβα» για τον 48χρονο στον Άγιο Αιδηψού - Κεδίκογλου: «Είχε μεταλάβει μία μέρα πριν εντοπιστεί με κορονοϊό και μέχρι τώρα δεν έχει γίνει ιχνηλάτηση των επαφών του» (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιβεβαιώνονται και από πολιτικά πρόσωπα οι προβληματισμοί και οι ενδοιασμοί που εξέφρασε το EviaZoom.gr για την ιχνηλάτηση των επαφών του 48χρονου στον Άγιο Αιδηψού (δείτε ΕΔΩ τη σχετική ανάρτηση)...

Νέα «βόμβα», αυτή τη φορά, από βουλευτή της ΝΔ για τον 48χρονο στον Άγιο Αιδηψού που νοσεί από κορονοϊό.

Όπως δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου στην εκπομπή στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» το πρωί της Τρίτης (10-03-2020):

«Επειδή έχω ένα κρούσμα στην ιδιαίτερη πατρίδα μου στη Βόρεια Εύβοια και μου έχουν γίνει εκκλήσεις να γίνει ιχνηλάτηση του κρούσματος, δυστυχώς μέχρι στιγμής στη περιοχή δεν έχει γίνει. Ο παπάς του χωριού είχε εξοργιστεί γιατί το κρούσμα είχε πάει και είχε μεταλάβει την προηγούμενη μέρα πριν εντοπιστεί. Ανησυχεί ο ίδιος ο παπάς του χωριού. Πρέπει να γίνει ιχνηλάτηση στη Βόρεια Εύβοια...»

Επίσης για τη Θεία Κοινωνία τόνισε ότι «έχει μεγάλη σημασία η ατομική ευθύνη», για να συμπληρώσει ότι «οι επιστήμονες λένε ότι μεταδίδεται. Υπάρχει η λύση που εφάρμοσε η ρουμανική ορθόδοξη εκκλησία με τα ατομικά κουταλάκια..» 

ΒΙΝΤΕΟ

  

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA