Σε καραντίνα η Χαλκίδα αλλά με πολλά μαγαζιά ανοιχτά! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Σε καραντίνα η Χαλκίδα αλλά με πολλά μαγαζιά ανοιχτά! (ΦΩΤΟ)

Σε ισχύ είναι τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό από το πρωί του Σαββάτου (14-03-2020) που θέτουν υποχρεωτικό λουκέτο για 14 μέρες σε εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, καφετέριες, μπαρ,  εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης, κομμωτήρια, πρακτορεία ΟΠΑΠ, κ.α...

Ωστόσο η δυνατότητα που δόθηκε να πραγματοποιούν υπηρεσίες delivery και take-away τα καταστήματα καφέ και φαγητού, κράτησαν ανοιχτά πολλά μαγαζιά. Οι δύο προϋποθέσεις βέβαια είναι: Να μην υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα στην επιχείρηση και να μην υπάρχουν στο χώρο περισσότερα από 5 άτομα.

Στη Χαλκίδα η κίνηση από το πρωί ήταν αυξημένη στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ σχεδόν όλα τα καταστήματα καφέ και φαγητού, όπως ψητοπωλεία, fast food, εστιατόρια, μέχρι και μεζεδοπωλεία παραμένουν κανονικά ανοιχτά για delivery, ενώ πάει και κόσμος εκεί να ψωνίσει. 


Είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει καθολικό πανελλαδικό κλείσιμο όλων των καταστημάτων και υποχρεωτική κατάργηση των συγκεκριμένων υπηρεσιών, αν δεν θέλουμε να γίνουμε Ιταλία!

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr:

Χαλκίδα: Νέα εξέλιξη! Διαγνώστηκαν με κορονοϊό δύο συγγενείς του δικηγόρου Θανάση Λιαγκάκη που νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» (ΦΩΤΟ)

  Στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο γνωστός Χαλκιδέος δικηγόρος, Θανάσης Λιαγκάκης, ο οποίος, -όπως αποκάλυψε το Evia Zoom...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ