ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Σε καραντίνα 14 αστυνομικοί για κορονοϊό - Τους έφτυσε 26χρονος που ήρθε από την Αγγλία

14 αστυνομικούς σε καραντίνα και εξετάσεις για κορονοϊό έστειλε ένας 26χρονος Έλληνας που μόλις είχε έρθει από το Αγγλία...

Σύμφωνα με τα Αθηναικά μέσα ενημέρωσης, το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της Κυριακής (23-03-2020), στη Βούλα Αττικής, στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Φειδίου. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και σύντομα έφτασαν 12 στελέχη της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ο 26χρονος, -που φέρεται να παραβίασε την καραντίνα στην οποία βρισκόταν-, βγήκε στο δρόμο και έσπαγε όσα σταθμευμένα αυτοκίνητα έβρισκε μπροστά του.

Στην προσπάθειά τους να τον ακινητοποιήσουν, εκείνος φώναζε ότι είχε κορονοϊό και τους έφτυνε, ενώ ακόμα και όταν τον οδήγησαν στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα συνέχισε να φτύνει όποιον αστυνομικό έβρισκε μπροστά του.

Ο ίδιος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη και αντιμετωπίζει και το σχετικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ.

Αυτή η ιστορία είχε σαν αποτέλεσμα συνολικά 14 αστυνομικοί, 12 της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και δύο του Αστυνομικού Τμήματος να τεθούν σε καραντίνα, ενώ θα γίνει εξέταση για κορονοϊό τόσο σε εκείνους όσο και στον 26χρονο.

Τι γίνεται εκεί στον ΕΟΔΥ; Συνεχίζει να δίνει μόνο 2 κρούσματα στην Εύβοια και πάνω από 100 τα εμφανίζει ως αγνώστου διαμονής (ΦΩΤΟ)

Στην επίσημη έκθεση του ΕΟΔΥ που δημοσιεύτηκε το απόγευμα της Κυριακής και αφορά τα κρούσματα μέχρι τις 29 Μαρτίου 2020 και ώρα 15:00, αν...

Βίντεο - Ρεπορτάζ