Σοβαρές καταγγελίες από την αδερφή της 41χρονης που πέθανε από κορονοϊό - «Ούτε σε εμάς έχουν κάνει το τεστ...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σοβαρές καταγγελίες από την αδερφή της 41χρονης που πέθανε από κορονοϊό - «Ούτε σε εμάς έχουν κάνει το τεστ...» (ΦΩΤΟ)

Πληθαίνουν τα ερωτήματα και ο προβληματισμός για τη στάση και τις οδηγίες των αρμοδίων σχετικά με τραγικά περιστατικά όπως ο θάνατος της 41χρονης στην Καστοριά, η οποία δεν έκανε ποτέ το τεστ για κορονοϊό και έχασε τη ζωή της κλεισμένη στο σπίτι, βάσει των οδηγιών, χωρίς να δεχτεί ιατρική βοήθεια...

Η 41χρονη που διαγνώστηκε με κορονοϊό μετά το θάνατό της είχε υποχρεωθεί να μείνει στο σπίτι αν και η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί.

Όπως αποκαλύπτει η αδερφή της, Βασιλική Πασαλίδου, σε ανάρτησή της, ο προσωπικός γιατρός, τής είχε συστήσει να παραμείνει στο σπίτι παρότι έπασχε από χρόνιο άσθμα.

Όμως η οικογένεια επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ και η οδηγία που έλαβαν ήταν... να πλένουν τα χέρια τους και να απευθυνθούν στον οικογενειακό γιατρό, επαναλαμβάνοντας το τυποποιημένο μήνυμα! Μάλιστα, η οικογένεια στη συνέχεια αναζήτησε βοήθεια από το Νοσοκομείο Καστοριάς αλλά, όπως καταγγέλλει, έγιναν «μπαλάκι» από τον έναν στον άλλο με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα.

Η αδερφή της θανούσης, σημειώνει ότι ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της παραμένουν σε καραντίνα 14 ημερών χωρίς να τους έχει γίνει τεστ, ενώ μετά θα μπορούν να βγουν από το σπίτι χωρίς να γνωρίζουν αν είναι φορείς του ιού! Διερωτάται ποιος έχει την ευθύνη για όσα έχουν συμβεί και ασκεί κριτική σε όσους προτάσσουν τα πολιτικά τους συμφέροντα αντί για την υγεία των πολιτών.
 
Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση της:
 Πληροφορίες: tvxs.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA