Στερεά Ελλάδα: Βρέφος τριών μηνών διαγνώστηκε με κορονοϊό και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων - Τι λέει η μητέρα του που βρίσκεται σε καραντίνα! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στερεά Ελλάδα: Βρέφος τριών μηνών διαγνώστηκε με κορονοϊό και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων - Τι λέει η μητέρα του που βρίσκεται σε καραντίνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται για ένα βρέφος τριών μηνών από τη Φθιώτιδα, το οποίο γεννήθηκε πρόωρα τον Δεκέμβριο και μετά από τρεις μήνες διαγνώστηκε με κορονοϊό...

Προς το παρόν είναι άγνωστο το πώς κόλλησε τον ιό και νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Νοσοκομείο Παίδων από την Παρασκευή.

Η μητέρα, Κατερίνα Ρετσώνη, μιλώντας στην εκπομπή «LIVE NEWS» και τον Νίκο Ευαγγελάτο, δήλωσε ότι βρίσκεται μαζί με το μωρό σε καραντίνα στο νοσοκομείο και περιμένει τις απαντήσεις από το δικό της τεστ. Όπως επισήμανε επίσης, πρόσφατα ο σύζυγος της είχε τραυματιστεί σε τροχαίο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Θήβας.

Η περίπτωση του βρέφους καταγράφεται ως απροσδιόριστο κρούσμα.

Το βρέφος γεννήθηκε πρόωρο στις 13 Δεκεμβρίου 2020 και μπήκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου έμεινε εκεί για 49 ημέρες.

Όταν επέστρεψαν σπίτι, το μωρό κόλλησε μια ίωση και μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο Παίδων όπου νοσηλεύτηκε εκ νέου.

Εκεί, από την αρχή αντιμετωπίστηκε ως ύποπτο κρούσμα, έκανε το τεστ για τον κορονοϊό και βγήκε θετικό. Αυτή τη στιγμή μητέρα και βρέφος είναι καλά στην υγεία τους.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA