Βόρεια Εύβοια: Συναγερμός στη Λίμνη για τον 73χρονο που διαγνώστηκε με κορονοϊό - Σε καραντίνα δύο γιατροί και έπονται και άλλοι! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βόρεια Εύβοια: Συναγερμός στη Λίμνη για τον 73χρονο που διαγνώστηκε με κορονοϊό - Σε καραντίνα δύο γιατροί και έπονται και άλλοι!

Συναγερμός έχει σημάνει στη περιοχή Λίμνη της Βόρειας Εύβοιας μετά την αποκάλυψη ότι 73χρονος μόνιμος κάτοικος της περιοχής έχει διαγνωστεί με κορονοϊό...

Όπως έγραψε το EviaZoom.gr, είχε επισκεφθεί αρχικά το Νοσοκομείο Χαλκίδας με συμπτώματα πνευμονίας και το βράδυ του Σαββάτου (28-03-2020) βγήκε θετικός στον ιό, κατά τη νοσηλεία του στον «Ευαγγελισμό».

Το δείγμα εστάλη στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ στην Αθήνα, το οποίο ενημέρωσε επίσημα ότι μολυνθεί.

Από το νοσοκομείο Χαλκίδας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο «Ευαγγελισμό», το οποίο είναι ένα από τα 13 νοσοκομεία στην Ελλάδα που έχει ειδικούς θαλάμους απομόνωσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δύο γιατροί που τον είχαν εξετάσει στο σπίτι του στη Λίμνη έχουν τεθεί σε καραντίνα, ενώ η ιχνηλάτηση των επαφών του βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να τεθούν και άλλα άτομα σε απομόνωση.

Επίσης, σύμφωνα με μαρτυρίες στο EviaZoom.gr, είχε πάει στην Αθήνα πρόσφατα για εξετάσεις, ενώ επίσης πρόσφατα τον είχαν επισκεφθεί στο σπίτι και τα παιδιά του, τα οποία διαμένουν μόνιμα στην Αθήνα.

Μάλιστα στον «Ευαγγελισμό» έχει οδηγηθεί και η σύζυγος του, η οποία ήδη έχει υποβληθεί σε τεστ κορονοϊού και το αποτέλεσμα αναμένεται με αγωνία καθώς φέρεται να είχε πολλές πρόσφατες επαφές με κατοίκους της Λίμνης.

Ερωτηματικό αποτελεί επίσης πόσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Σε επικοινωνία πάντως με τον διοικητή Βαγγέλη Χατζημαργαρίτη, ο ίδιος τόνισε ότι το νοσοκομείο παίρνει πάντα τα ανάλογα μέτρα ασφαλείας για ύποπτα και επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού που εισέρχονται στο χώρο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA