Ανακοινώθηκε οριστικό τέλος σε Γ’ Εθνική και τοπικά πρωταθλήματα - Ποιες ομάδες προβιβάζονται! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
9 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Ανακοινώθηκε οριστικό τέλος σε Γ’ Εθνική και τοπικά πρωταθλήματα - Ποιες ομάδες προβιβάζονται!

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, δεν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα στη Γ΄Εθνική και στις τοπικές ερασιτεχνικές κατηγορίες με αποτέλεσμα να επικυρωθούν οι βαθμολογίες ως έχουν την ημερομηνία διακοπής των πρωταθλημάτων...

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ηρακλής Ψαχνών προβιβάζεται στη Γ΄ Εθνική, ενώ ο ΑΟ Αρτάκης αναμένει -με νέα ανακοίνωση- την επίσημη ενημέρωση για τις ομάδες που υποβιβάζονται στα τοπικά πρωταθλήματα.
 
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Αναστέλλεται οριστικά, λόγω των συνθηκών που προέκυψαν από την εξάπλωση του covid-19 και των μέτρων περιορισμού της επέκτασης του, η διεξαγωγή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και κυπέλλου ευθύνης διοργάνωσης των Ε.Π.Σ., καθώς και της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας της Ε.Π.Ο., περιόδου 2019-20. Για όλες τις εθνικές και τοπικές ερασιτεχνικές κατηγορίες επικυρώνονται οι βαθμολογίες ως έχουν την ημερομηνία διακοπής των πρωταθλημάτων.

Οι πρωτοπόροι των Α΄ τοπικών κατηγοριών προβιβάζονται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία της περιόδου 2020-21. Για τη διαδικασία ανόδου, σε περίπτωση ισοβαθμιών ομάδων ισχύουν οι διατάξεις του ΚΑΠ και για την περίπτωση ύπαρξης περισσοτέρων του ενός ομίλων Α’ κατηγορίας τα κριτήρια πολλαπλών ομίλων της UEFA.

Μετά την επικύρωση των βαθμολογιών, οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων έχουν δικαίωμα τροποποιήσεων των προκηρύξεών τους, βάσει των διατάξεων της πρόσφατης τροπολογίας του Υφυπουργού Αθλητισμού. Οι τελικές αποφάσεις για την Γ΄ Εθνική θα ληφθούν κατόπιν νεότερης εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα