Αστυνομικός και σεκιουριτάς (συνοδοί επισήμου) έδειραν πολίτη μετά από τροχαίο που φέρονται να προκάλεσαν - Έρευνα διέταξε η ΕΛ.ΑΣ μετά το σάλο (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αστυνομικός και σεκιουριτάς (συνοδοί επισήμου) έδειραν πολίτη μετά από τροχαίο που φέρονται να προκάλεσαν - Έρευνα διέταξε η ΕΛ.ΑΣ μετά το σάλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλος από το περιστατικό, το οποίο αν δεν είχε καταγραφεί σε βίντεο κανένας δεν θα μάθαινε πότε τίποτα...

Το συμβάν, το οποίο κατέγραψε το μέλος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης, συνέβη στις 12.30 το μεσημέρι της Δευτέρας (27-04-2020) στην συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας, στην Αθήνα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ένας άνδρας φωνάζει, χτυπάει και πετάει στο έδαφος έναν μοτοσυκλετιστή, του οποίου το δίκυκλο έχει πέσει στην άσφαλτο, ενώ την ίδια ώρα ένας άλλος «τραμπουκίζει» έναν περαστικό, ο οποίος προσπάθησε να παρέμβει για να σταματήσουν.

Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης κατήγγειλε από την αρχή ότι: 

«Από την Μιχαλακοπούλου πέρασαν παράνομα με κόκκινο χωρίς ούτε καν να έχουν βάλει τις σειρήνες ένα αμάξι με φιμέ τζάμια επισήμου πιθανώς Υπουργού.Το αμάξι είχε αστυνομική συνοδεία που επέβαινε σε μηχανές.

Πήγαν να πέσουν επάνω σε έναν άνθρωπο που επέβαινε σε μηχανάκι και πέρναγε κανονικά από την οδό Ξενίας. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον πέταξαν κάτω μαζί με το μηχανάκι του και άρχισαν να τον χτυπούν και να τον βρίζουν. Ταυτόχρονα τραμπουκίζουν όποιον διαμαρτύρεται και προσπαθεί να επέμβει. Δεν φτάνει δηλαδή που πήγαν να τον σκοτώσουν τον άνθρωπο επειδή πέρασαν παράνομα με κόκκινο τον χτυπάνε κιόλας. Φυσικά το αμάξι με τα φιμέ τζάμια και τον «επίσημο» έφυγε κατ' ευθείαν. Έχουν ξεφύγει τελείως τα πράγματα. Εντελώς όμως».

Ένα 24ωρο μετά το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση, χωρίς να αναφέρει τα στοιχεία του «επισήμου», τονίζοντας τα εξής:

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι ανατέθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας η διερεύνηση της εμπλοκής αστυνομικού με ιδιώτη σε χθεσινό περιστατικό, που απεικονίζεται σε βίντεο που έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας».

Παραδέχτηκε και η ΕΛ.ΑΣ δηλαδή την εμπλοκή ενός τουλάχιστον αστυνομικού στην επίθεση, ενώ την ίδια ώρα οι φήμες για τον «άγνωστο» επίσημο δίνουν και παίρνουν...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA