Ερέτρια: Κόντρες και καταγγελίες για την λαϊκή αγορά του Σαββάτου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ερέτρια: Κόντρες και καταγγελίες για την λαϊκή αγορά του Σαββάτου

Με ανακοίνωση του προς το EviaZoom.gr, ο δήμαρχος Ερέτριας, Γιάννης Δημητρόπουλος τονίζει:

«Την Τετάρτη 22/04/2020 ελήφθη απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιου του Δήμου Ερέτριας για ίδρυση νέας λαϊκής αγοράς στην Ερέτρια ημέρα Σάββατο, αφού η λειτουργούσα Κυριακάτικη Αγορά δεν είχε τη νομιμότητα ώστε να διατίθενται νωπά προϊόντα.
 
Από την επομένη του Συμβουλίου έγινε και γίνεται αγώνας δρόμου από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η νέα λαϊκή αγορά να λειτουργήσει το ταχύτερο δυνατό, προκειμένου οι παραγωγοί να διαθέσουν τα προϊόντα τους και να καλυφθούν οι ανάγκες των δημοτών μας.
 
Κι ενώ οι διαδικασίες τρέχουν και το όλο θέμα είναι σε εξέλιξη, πληροφορηθήκαμε από το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας ότι υπάρχει επώνυμη καταγγελία από συνδικαλιστικά στελέχη παραγωγών και εμπόρων, των οποίων τα μέλη συμμετέχουν στην εν λόγω αγορά, με σκοπό να μην λειτουργήσει το προσεχές Σάββατο. 

Σε περίπτωση δε που λειτουργήσει, να χαρακτηριστεί παράνομη και να υποστούν κυρώσεις όσοι παραγωγοί συμμετάσχουν σε αυτήν.
 
Κύριοι καταγγέλοντες βιάζεστε, γιατί άραγε; Όλα θα γίνουν όταν πρέπει κι όπως πρέπει, στην ώρα τους. Μέχρι τότε σας συνιστούμε υπομονή».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA