Κορονοϊός - Χαλκίδα: Πήγε να πάρει ψωμί και του έβαλαν πρόστιμο επειδή έγραψε λάθος το έτος στο χαρτί - Δεν του λένε που θα το πληρώσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
9 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κορονοϊός - Χαλκίδα: Πήγε να πάρει ψωμί και του έβαλαν πρόστιμο επειδή έγραψε λάθος το έτος στο χαρτί - Δεν του λένε που θα το πληρώσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του EviaZoom.gr που θα συζητηθεί... 

Ο 67χρονος Χαλκιδέος, Γιάννης Μαχαίρας κατήγγειλε το απόγευμα της Κυριακής (26-04-2020) στο EviaZoom.gr ότι πριν ένα μήνα περίπου, στις 29 Μαρτίου, αστυνομικοί του επέβαλαν πρόστιμο 150 ευρώ κατά τη διάρκεια ελέγχου στη Λεωφόρο Χαϊνά για παραβίαση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω του κορονοϊού. 

Όπως είπε, δείχνοντας και το επίμαχο πρόστιμο στη κάμερα, είχε πάει να αγοράσει ψωμί από κατάστημα και μαζί του είχε έγγραφη βεβαίωση, στην οποία ωστόσο ενώ είχε γράψει τον σκοπό της εξόδου ανέγραψε στην ημερομηνία το 2019 και όχι το 2020. Αυτός ήταν ο λόγος που επιβλήθηκε το πρόστιμο, το οποίο ωστόσο δεν μπορεί να το πληρώσει ενώ έχει προσπαθήσει να το κάνει! Όπως ανέφερε, επισκέφθηκε την ΔΟΥ Χαλκίδας, την Τροχαία Χαλκίδας μέχρι και το Δημαρχείο Χαλκίδας για να το πληρώσει αλλά δεν βρήκε άκρη. 
Ο Γιάννης Μαχαίρας δείχνει στη κάμερα του EviaZoom.gr το επίμαχο πρόστιμο...
«Πήγα να πάρω ψωμί, ήταν Κυριακή. Δεν πήγα με τα πόδια, πήγα με το αμάξι γιατί είχα πάει στην κόρη μου. Αντί να γράψω 2020 έγραψα 2019 και μου έβαλαν το πρόστιμο. Καλά έκαναν και με γράψανε έκανα ένα λάθος το 9 αντί για 0, ήθελαν να με γράψουν και με γράψανε αλλά δεν ξέρω που να πάω να το πληρώσω. Πάω Εφορία, πάω εδώ, πάω εκεί, και δεν ξέρουν και αυτοί. Οπότε να την σκίσω την κλήση; Να με ακούσει, να βγει ένας Υπουργός, να του πείτε τι να κάνει ο λαός, τρώει τα κουστούμια και δεν ξέρει; Μήπως τα πάνε στην εφορία και τα στέλνουν μετά από ένα χρόνο και το 150 γίνει 350; Είναι και αυτά στη μέση ... »

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ


ΠΕΔ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα