Στους Δήμους της Εύβοιας: Με διανομή στο σπίτι τα τρόφιμα σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ για να αποφευχθεί ο συνωστισμός | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στους Δήμους της Εύβοιας: Με διανομή στο σπίτι τα τρόφιμα σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ για να αποφευχθεί ο συνωστισμός

Αυτή τη φορά θα η διανομή τροφίμων σε όλους τους Δήμους της Εύβοιας θα γίνει στο σπίτι ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός...

Όπως ανακοίνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας:
 
«Η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Εύβοιας για την υλοποίηση των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), πρόκειται τις προσεχείς ημέρες, σε συνεργασία με τους εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης, να διανείμει τρόφιμα και βασικά υλικά αγαθά σε 5.600 οικογένειες.

Με γνώμονα την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι διανομές θα πραγματοποιηθούν με παράδοση στους τόπους κατοικίας των ωφελούμενων του προγράμματος. 
 
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 23 Απριλίου θα ξεκινήσει η διανομή από τον Δήμο Χαλκιδέων και έως τις 30 Απριλίου θα ολοκληρωθεί τμηματικά σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας. 
 
Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα (sms) στο κινητό τους τηλέφωνο, για την ημέρα και τις ώρες που θα υλοποιηθεί η διανομή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης, δήλωσε ότι: 
 
«Στην πρωτόγνωρη αυτή υγειονομική κρίση, η οποία δοκιμάζει αναπόφευκτα έντονα τη Χώρα και σε οικονομικό επίπεδο, η Πολιτεία και ιδιαίτερα η Αυτοδιοίκηση οφείλουν να λειτουργήσουν με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα όλους τους μηχανισμούς κοινωνικής πρόνοιας και στήριξης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA