Διευκρινίσεις για την εστίαση: Οι εσωτερικοί χώροι θα λειτουργήσουν μέσα στο πρώτο 15ήμερο του Ιουνίου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
9 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Διευκρινίσεις για την εστίαση: Οι εσωτερικοί χώροι θα λειτουργήσουν μέσα στο πρώτο 15ήμερο του Ιουνίου

Την Δευτέρα (25-05-2020) ανοίγουν και πάλι τα καταστήματα εστίασης, εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ, χωρίς όμως να έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν πελάτες στους εσωτερικούς τους χώρους...

Η δυνατότητα αυτή, όπως τόνισε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, θα δοθεί και πάλι μέσα στο πρώτο 15ημερο του Ιουνίου με αυστηρούς κανόνες και μέτρα προστασίας, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ερωτηθείς για τη μείωση του ΦΠΑ κι αν αυτή θα φτάσει άμεσα στους καταναλωτές, τόνισε ότι είναι σίγουρος πως η αγορά θα λειτουργήσει και θα υπάρξουν μειώσεις στις τιμές.

Όπως είπε, την Δευτέρα θα επανέλθει στην εργασία του, το 45% των εργαζομένων που είχαν σταματήσει την εργασία τους επανέρχονται και σε σύντομο χρόνο θα επιστρέψουν και οι υπόλοιποι καθώς θα υπάρξει και δεύτερο κύμα επιστροφών τον Ιούνιο.

Σε ότι αφορά τα φαινόμενα αισχροκέρδειας στην αγορά, είπε ότι γίνονται συνεχώς έλεγχοι και όπου χρειάζεται επιβάλλονται πρόστιμα.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα