Κανονικά οι μετακινήσεις και προς την Εύβοια από 18 Μαϊου (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κανονικά οι μετακινήσεις και προς την Εύβοια από 18 Μαϊου (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις μετακινήσεις που θα επιτρέπονται από τη Δευτέρα 18 Μαΐου αναφέρθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς...

Κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα, ο Υφυπουργός υπενθύμισε πως από Δευτέρα ξεκινούν οι μετακινήσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Εύβοια.

Την ίδια ώρα, δεν είναι εφικτή έως τις 25 Μαΐου η μετακίνηση πολιτών προς την Ελαφόνησο και την Λευκάδα. Τα συγκεκριμένα νησιά «ορίζονται ως νησιωτικοί προορισμοί και ως εκ τούτου, η μετακίνηση σε αυτούς τους προορισμούς όπως και τα υπόλοιπα νησιά, αν όλα πάνε καλά θα επιτραπεί από τις 25 Μαΐου».
 
Ανοίγουν οι χώροι λατρείας

Επίσης, από Δευτέρα, ανοίγουν τα ζωολογικά πάρκα και οι βοτανικοί κήποι, επαναλειτουργούν οι αρχαιολογικοί χώροι και ξεκινούν οι πρόβες και τα κινηματογραφικά γυρίσματα πάντα με όρους προστασίας.

Για τους χώρους λατρείας, επιτρέπεται η τέλεση λειτουργών και μυστηρίων και τόνισε πως η επιτρεπτή απόσταση είναι ένα άτομο ανά 10 τ.μ., ενώ υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας και αντισηπτικού.

Ακόμη, σημείωσε πως θα ανοίξουν από το Σάββατο 500 παραλίες, ενώ επανέλαβε τους όρους με τους οποίους θα πραγματοποιηθεί η επαναλειτουργία τους, καθώς και τσουχτερά πρόστιμα που προβλέπονται.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA