Μπέος για Αλκίνοο Ιωαννίδη: «Είναι μ@λ@κας, τι τραγουδάει δεν ξέρουμε...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μπέος για Αλκίνοο Ιωαννίδη: «Είναι μ@λ@κας, τι τραγουδάει δεν ξέρουμε...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα άκρα οδηγείται η διαμάχη για το πόσιμο νερό στους Σταγιάτες Βόλου, μεταξύ των κατοίκων του χωριού και του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου...

Οι ντόπιοι ζητούν με ψήφισμα να διαχειρίζονται μόνοι τους την υδροδότηση του χωριού τους και τον αγώνα τους στηρίζει και ο γνωστός καλλιτέχνης Αλκίνοος Ιωαννίδης, που μάλιστα έχει γράψει και τραγούδι για το «νερό των Σταγιατών».

Η διαρκής και δημόσια στήριξη του Αλκίνοου Ιωαννίδη προκάλεσε την έκρηξη του Δημάρχου Βόλου, ο οποίος ανέφερε κατά του τραγουδιστή, μπροστά στις κάμερες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου:

«Δυστυχώς κατοικούν 30-40 οικογένειες το πολύ, ονομάζονται Σταγιάτες, έχουν γεμίσει καμιά δεκαριά σημεία με μαύρες σημαίες, κάνουν ανακοινώσεις, δεν έχουν πληρώσει ποτέ νερό, έκαναν κατάληψη στο κοινοτικό κτήριο, έχουν καταστρέψει τουλάχιστον 15-20 φορές τους χλωριωτές [....] λειτουργούν αυθαίρετα τελείως και έχουν και έναν μ@λ@κα που λέγεται Αλκίνοος Ιωαννίδης και τους συμπαραστέκεται. Λέει επάγγελμα τραγουδιστής, τι τραγουδάει δεν ξέρουμε, όμως... Είναι μία αρνητική νότα στην όμορφη περιοχή μας». 

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA