Παραλία Αμαρύνθου: Η Κτηματική Υπηρεσία δεν δίνει άδειες για τα τραπεζοκαθίσματα και οι καταστηματάρχες διαμαρτύρονται | EviaZoom.gr - Εύβοια News
9 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Παραλία Αμαρύνθου: Η Κτηματική Υπηρεσία δεν δίνει άδειες για τα τραπεζοκαθίσματα και οι καταστηματάρχες διαμαρτύρονται

Πρόκειται για ένα χρόνιο πρόβλημα που απασχολεί τη περιοχή, ενώ συμβαίνει και σε άλλες παραλιακές πόλεις της χώρας...

Συγκεκριμένα, η Κτηματική Υπηρεσία δεν δίνει άδειες, -προς το παρών-, σε μαγαζιά της Αμαρύνθου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στη παραλία, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαμαρτυρίες, με αφορμή και το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης την Δευτέρα (25-05-2020).

Για το θέμα εκδόθηκαν διάφορες ανακοινώσεις.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Αμαρύνθου τονίζει:

«Σχετικά με την μη αδειοδότηση – παραχώρηση για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στην παραλία της Αμαρύνθου από την Κτηματικη Υπηρεσία του Δημοσίου, θεωρεί απαράδεκτη αυτή την ενέργεια και τόνιζει την αναγκαιότητα να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Δεν είναι δυνατόν οι επαγγελματίες της Αμαρύνθου να εκβιάζονται και να είναι έρμαια της γραφειοκρατίας, ιδιαίτερα και μετά την περιπέτεια της πανδημίας και την ολική οικονομική καταστροφή που υπέστησαν οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι στον κλάδο εστίασης.

Το κοινοτικό Συμβούλιο της Αμαρύνθου βρίσκεται σε συνεχή επαφή με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και επιδιώκει την άμεση λύση του προβλήματος».

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρύνθου τονίζει:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, σε έκτακτη διαδικτυακή του επικοινωνία, με ομόφωνη απόφαση, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στους καταστηματάρχες της Αμαρύνθου και δηλώνει πως θα είναι διπλά τους, σε όποια μορφή αγώνα επιλέξουν, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα που τους δημιούργησαν με την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισματων στη παραλία μας». 

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα