Συνελήφθη ξανά ο παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης που «έφαγε» 401 χρόνια και αποφυλακίστηκε στα 8! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνελήφθη ξανά ο παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης που «έφαγε» 401 χρόνια και αποφυλακίστηκε στα 8!

Συνελήφθη εκ νέου ο παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης που είχε αποφυλακιστεί, πριν από λίγες ημέρες... 

Συγκεκριμένα συνελήφθη με εντολή του Εισαγγελέα Γρεβενών, καθώς παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν υποχρεωμένος να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη εντός του Δήμου Καλαμαριάς, ωστόσο, εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης.

Σημειώνεται ότι είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια φυλάκισης, από τα οποία εκτίει εκ του νόμου μέχρι 25 έτη, μόλις συμπλήρωσε τα προβλεπόμενα εκ του νόμου έτη έκτισης, κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης.

Έχοντας παραμείνει έγκλειστος στις φυλακές της Τρίπολης αρχικά και ακολούθως στην φυλακή των Γρεβενών με 1300 μεροκάματα στο κυλικείο των φυλακών. Η πρόταση του διευθυντή των φυλακών προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ήταν υπέρ της αποφυλάκισης. Τελικά, και το Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της οικείας Εισαγγελίας αποφάσισε την αποφυλάκισή του.

Μετά το σάλο υπήρξε και παρέμβαση από τον Άρειο Πάγο για την αποφυλάκιση του. Συγκεκριμένα ζήτησε να ελέγξει την δικογραφία και το βούλευμα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA