Χαλκίδα - Δελαγραμμάτικα: Ελεύθερος αφέθηκε ο 40χρονος που διέρρηξε παντοπωλείο και άρπαξε το συρτάρι της ταμειακής μηχανής (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα - Δελαγραμμάτικα: Ελεύθερος αφέθηκε ο 40χρονος που διέρρηξε παντοπωλείο και άρπαξε το συρτάρι της ταμειακής μηχανής (ΦΩΤΟ)

Ο 40χρονος Χαλκιδέος εισέβαλε τα ξημερώματα της Κυριακής (03-05-2020) στο παντοπωλείο «ΧΑΛ.ΚΟ», παραβιάζοντας την πόρτα της εισόδου, επί της οδού Δελαγραμμάτικα 6, και αφού άρπαξε το συρτάρι της ταμειακής μηχανής τράπηκε σε φυγή...

Ο συναγερμός της επιχείρησης χτύπησε, ενώ γείτονας που αντιλήφθηκε την κλοπή, κάλεσε το 100, και λίγο αργότερα ο 40χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας. Στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία (κατσαβίδι και καλέμι), αυτοσχέδια μάσκα και γάντια, καθώς και το αφαιρεθέν συρτάρι της ταμειακής μηχανής με το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του παντοπωλείου.

Την επόμενη μέρα ο 40χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και για την κλοπή αναμένεται να οριστεί ρητή δικάσιμος.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA