22χρονη φοιτήτρια πέθανε μετά από επέμβαση ρουτίνας - Καταγγέλλει τους γιατρούς η οικογένεια (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

22χρονη φοιτήτρια πέθανε μετά από επέμβαση ρουτίνας - Καταγγέλλει τους γιατρούς η οικογένεια (ΦΩΤΟ)

«Έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας (01-06-2020) η 22χρονη φοιτήτρια του τμήματος Λογιστικής και χρηματοοικονομικής Πρέβεζας με καταγωγή από την Κόρινθο, Αλεξάνδρα Μπιστολάκη...

Πριν από 15 ημέρες περίπου, η 22χρονη φοιτήτρια νοσηλεύτηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματά στην Αθήνα και εισήχθη αμέσως στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Είχε προηγηθεί μία επέμβαση ρουτίνας σε ιδιωτική κλινική, που σύμφωνα με πληροφορίες από εκεί ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την 22χρονη.

Μετά το εξιτήριο που πήρε η Αλεξάνδρα δεν αισθάνονταν καλά, με την οικογένειά της να την μεταφέρει στο Γ. Γεννηματά, προκειμένου να δούνε τι πραγματικά είχε.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες ο λόγος που πέθανε η Αλεξάνδρα είχε να κάνει με αμέλεια ή ιατρικό λάθος των γιατρών που της έκαναν την επέμβαση. 
Η οικογένειά της μιλάει για ιατρικό λάθος, ενώ είναι σίγουρο ότι η υπόθεση θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA