Απαγωγή 10χρονης: Η 33χρονη δεν θέλει να πάει στις Φυλακές Θήβας γιατί φοβάται ότι θα την λιντσάρουν... - Απορρίφθηκε το αίτημα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Απαγωγή 10χρονης: Η 33χρονη δεν θέλει να πάει στις Φυλακές Θήβας γιατί φοβάται ότι θα την λιντσάρουν... - Απορρίφθηκε το αίτημα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αίτημα να μην μεταφερθεί στις γυναικείες Φυλακές της Θήβας αλλά να μεταχθεί στις γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ο συνήγορος της 33χρονης Ειρήνη Μούρθου, που εμπλέκεται στην υπόθεση αρπαγής της 10χρονης από τη Θεσσαλονίκη, Βασίλης Νουλέζας...

Όπως είπε ο ίδιος:

«Στη Θήβα κρατούνται μόνο κατάδικες για ανθρωποκτονίες και άλλα βαριά ποινικά αδικήματα. Επειδή δημοσιεύτηκαν τα στοιχεία της υπάρχει κίνδυνος ότι θα δεχτεί επιθέσεις λιντσαρίσματος από συγκρατούμενες. Θα κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα της...».

Τελικά η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης απέρριψε, πριν από λίγη ώρα, το αίτημα που υπέβαλε η 33χρονη, διά του συνηγόρου της και θα μεταχθεί οριστικά στις Φυλακές Θήβας.

Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα για την υπόθεση, μετά την απολογία της στην Α' τακτική Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Η μεταγωγή της αναμένεται να γίνει εντός του επόμενου 24ωρου.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA