Αυτή είναι η υπερπολυτελής βίλα του ψευτογιατρού: Από πισίνες μέχρι γήπεδο του τένις - Τι βρήκαν στη σοφίτα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυτή είναι η υπερπολυτελής βίλα του ψευτογιατρού: Από πισίνες μέχρι γήπεδο του τένις - Τι βρήκαν στη σοφίτα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον απατεώνα ψευτογιατρό, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για τον θάνατο δύο ανήλικων παιδιών και ενός ηλικιωμένου... 

Όπως θα δείτε, ο 47χρονος διατηρούσε υπερπολυτελή βίλα στο Κορωπί με πισίνες και γήπεδο του τένις. Ο ίδιος είχε κρατήσει την επικαρπία της υπερπολυτελούς κατοικίας, ενώ ήταν στο όνομα της 12χρονης κόρης του. 

Παράλληλα, όπως παρουσιάστηκε και σε ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου», η σοφίτα της βίλας στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου έκρυβε πολλά μυστικά για τη δράση του 47χρονου, τα οποία αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα από την ΕΛΑΣ την προσεχή Δευτέρα (22-06-2020). 
Όπως έχει γίνει γνωστό ο «μαϊμού» γιατρός εντόπιζε ασθενείς με ανίατες ασθένειες σε μοναστήρια και αλλού, και τους έπειθε να αφήσουν την θεραπεία που ακολουθούσαν και να δοκιμάσουν τα δικά του… γιατροσόφια. 

Σύμφωνα με την εκπομπή, στη σοφίτα εντοπίστηκαν καντήλια, κεριά και χριστιανικές εικόνες που θα εξεταστούν από αρμόδιους του Υπουργείου Πολιτισμού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι αρχαίες. Μάλιστα, εκτιμάται πως μία από αυτές τις εικόνες είναι μεγάλης αξίας.

Την ίδια ώρα, στη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν 7 κράνη πιλότων μαχητικών αεροσκαφών, καθώς και ένα άλμπουμ γεμάτο με φωτογραφίες του, στις οποίες φορά στολή και κράνος πιλότου και βρίσκεται πάνω σε μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ, αλλά και της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. 

Σημειώνεται ότι οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν ξεκινήσει έρευνες προκειμένου να εξακριβώσουν το πώς βρέθηκαν στην κατοχή του 47χρονου τα κράνη, καθώς πρόκειται για στρατιωτικό εξοπλισμό που δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο. 

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA