Εξαφάνιση 10χρονης: Καταγγέλλει την αστυνομία το «Χαμόγελο του Παιδιού» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εξαφάνιση 10χρονης: Καταγγέλλει την αστυνομία το «Χαμόγελο του Παιδιού» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, έκανε καταγγελίες για καθυστερήσεις και λάθη της αστυνομίας στην υπόθεση της εξαφάνισης της 10χρονης Μαρκέλλας από την περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη...

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και τον Δημήτρη Βενιέρη τόνισε:

«Υπήρξε μία καθυστέρηση από πλευράς της αστυνομίας στην υπόθεση της μικρής Μαρκέλλας. Έδιωξαν τη μητέρα, διώχνεις τη μητέρα ενός 10χρονου κοριτσιού, που δεν έχει γυρίσει στο σπίτι του; Αν ήταν το δικό σου το παιδί θα το έκανες αυτό; Η μητέρα πήγε στο τμήμα γύρω στις 5 το απόγευμα, την διώξανε λέγοντας ότι με κάποιες φίλες της θα είναι κτλ, μας πήρε τηλέφωνο και εμείς τη γυρίσαμε πίσω, απαιτήσαμε να γίνει άμεσα η διαδικασία που ορίζεται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, από το πρωτόκολλο συνεργασίας που έχουμε και από την ώρα που επέστρεψε η γυναίκα, μέχρι να φτάσει στο σημείο ο κ. Διοικητής εκεί να κινητοποιήσει τη διαδικασία, έφτασε στο σημείο να νυχτώσει και να μην έχει βγει το amber alert» δήλωσε ο Κώστας Γιαννόπουλος και συνέχισε:

«Μίλησα με τον ίδιο τον Διοικητή, δεν μας έδιναν καν το όνομά του (αξιωματικού υπηρεσίας). Είναι άνθρωποι που δημιουργούν πρόβλημα στον πολίτη και τον κάνουν να αισθάνεται σκουπίδι. Πρώτη φορά καταγγέλλουμε κάτι τέτοιο… Χρειάστηκε να πάρω τον Αρχηγό, ο οποίος έδωσε εντολή στον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αναλάβει και αμέσως έγιναν όλες οι διαδικασίες, που έπρεπε να γίνουν από τις πρώτες ώρες» κατέληξε. 

Πότε εντοπίστηκε η 10χρονη

Σημειώνεται ότι 10χρονη βρέθηκε λίγο πριν από τις 9:00 το πρωί στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη, στην Καλαμαριά, κοντά σε πρατήριο υγρών καυσίμων. Σύμφωνα με την γυναίκα, η οποία μαζί με ακόμα έναν άνδρα ήταν και αυτοί που εντόπισαν την ανήλικη και την παρέδωσαν στην Αστυνομία, η ανήλικη «ήταν σε κατάσταση σοκ, έκλαιγε και ήταν σαν χαμένη».

«Ζητούσε συνέχεια τη μαμά του. Μόλις την ηρέμησα τη ρώτησα που ήταν και μου είπε ότι η γυναίκα που την πήρε, η οποία της ήταν άγνωστη, ήταν και η ίδια που την άφησε πιο κάτω και της έδωσε 30 ευρώ για να μη μιλήσει σε κανέναν. Λέω "σε πείραξε;", λέει "ναι. Μου είχε βάλει και χειροπέδες" και μου έδειξε τα χέρια της με τα σημάδια. Της λέω ότι την ψάχνουμε μέρες και μου λέει "όχι, σήμερα το πρωί χάθηκα". Εκεί κατάλαβα ότι το παιδί δεν έχει καλή επικοινωνία και είχε και έναν πόνο κάτω στα πλευρά», ανέφερε στο thestival.gr. 

Δηλώσεις έκανε και το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Κώστας Γιαννόπουλος: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA