Επίθεση με βιτριόλι: Στον Εισαγγελέα η 35χρονη που συνελήφθη - Ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επίθεση με βιτριόλι: Στον Εισαγγελέα η 35χρονη που συνελήφθη - Ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών στην 35χρονη που κατηγορείται και επίσημα ότι για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου που σημειώθηκε το πρωί της 20ης Μαίου 2020...

Λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα της Πέμπτης (11-06-2020) η 35χρονη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και αναμένεται να περάσει και την πόρτα του Ανακριτή.

Οι έρευνες έδειξαν ότι είχε εμμονή με την 34χρονη Ιωάννα καθώς σύμφωνα με τα ευρήματα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όχι μόνο την «ακολουθούσε» στα social media, αλλά σε κάθε φωτογραφία που άλλαζε το θύμα εκείνη έκανε «like».
Παράλληλα είχαν κοινή καταγωγή απο την Αιτωλοακαρνανία, και μάλιστα πήγαιναν και στο ίδιο σχολείο.

Στη λιτή ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει: «Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020». 

Το στοιχείο που φέρεται να πρόδωσε την 35χρονη είναι η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να τηλεφωνήσει στην εταιρεία ραδιοταξί που τη μετέφερε προς και από το σημείο της επίθεσης. 

Η 35χρονη πάντως αρνείται την κατηγορία, ενώ δικηγόρο έχει βάλει τον Σάκη Κεχαγιόγλου.

Δείτε ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ κατά την μεταφορά της στον Εισαγγελέα:
 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA