Επίθεση με βιτριόλι: Οδηγείται στη φυλακή η 35χρονη μετά την προφυλάκιση (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επίθεση με βιτριόλι: Οδηγείται στη φυλακή η 35χρονη μετά την προφυλάκιση (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας...

Η 35χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα, μετά την προσέλευσή της στον Ανακριτή την Τρίτη (16-06-2020) όπου σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είπε τίποτα και τήρησε το δικαίωμα της σιωπής.

«Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε» δήλωσε ο συνήγορος της, Σάκης Κεχαγιόγλου μετά το πέρας της διαδικασίας.

Η κατηγορουμένη αντιμετωπίζει το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για την επίθεση στην Ιωάννα το πρωινό της 20ης Μαϊου, όπως επίσης και το πλημμέλημα της απείθειας (αστυνομικός κατέθεσε ότι αρνήθηκε τον έλεγχο και την ακινητοποίησαν όταν την προσέγγισαν για να την μεταφέρουν στην αστυνομία).
 
ΒΙΝΤΕΟ

 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA