Ερέτρια: Συνελήφθη 20χρονος για απόπειρα ληστείας στο βενζινάδικο ΕΤΕΚΑ - Τι βρέθηκε στο σπίτι του! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ερέτρια: Συνελήφθη 20χρονος για απόπειρα ληστείας στο βενζινάδικο ΕΤΕΚΑ - Τι βρέθηκε στο σπίτι του! (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για 20χρονο Έλληνα που διαμένει στην Ερέτρια...

Η απόπειρα ληστείας στο πρατήριο υγρών καυσίμων ETEKΑ στην Ερέτρια έγινε στις 19 Μαϊου 2020 και η σύλληψη του 20χρονου από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (05-06-2020).

Συγκεκριμένα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, προσέγγισε τον Πακιστανό υπάλληλο της επιχείρησης και με την απειλή όπλου, απαίτησε να του αποδοθούν οι εισπράξεις, πλην όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς ο υπάλληλος αντέδρασε και κατάφερε να διαφύγει.

Από το χώρο του πρατηρίου, είχαν βρεθεί μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν μία κουκούλα τύπου full-face & 3 φυσίγγια διαμετρήματος 9mm, ενώ σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

- ένα μονόκαννο τυφέκιο, το οποίο κατείχε παράνομα, 3 φυσίγγια διαμετρήματος 9mm και ένα δερμάτινο μπουφάν, τα οποία όπως διαπιστώθηκε έφερε κατά τη διάπραξη της απόπειρας ληστείας,

- 2 χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και

- 5 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά του οποίου απαιτείται ιατρική συνταγή. 
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA