Δημήτρης Θωμάς: «Κανείς δεν μπορεί να θέσει σε αργία το 49,5% των δημοτών του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δημήτρης Θωμάς: «Κανείς δεν μπορεί να θέσει σε αργία το 49,5% των δημοτών του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου»

Μετά την απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, η οποία θέτει σε αργία τον Δημήτρη Θωμά, η παράταξη «Νέοι Ορίζοντες» αναφέρει τα εξής σε ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr:

«1. Η απόφαση είναι σεβαστή, έστω και εάν υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες όσον αφορά το σκεπτικό της, για τις οποίες θα αποφανθούν τα αρμόδια δικαστικά όργανα στα οποία θα προσφύγει ο Δημήτρης Θωμάς.

Επισημαίνουμε την σπουδή της Δημοτικής Αρχής να μην προσκαλέσει στις συνεδριάσεις της επόμενης εβδομάδος του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής τον Δημήτρη Θωμά, παρά το γεγονός ότι δεν έχει διευκρινιστεί εάν η απόφαση είναι άμεσα εκτελεστή, αφού στις περιπτώσεις που αφορούν την επιβολή ποινών αργίας σε αιρετούς, ο εγκαλούμενος έχει το δικαίωμα να κάνει χρήση ένδικων μέσων μέσα σε συγκεκριμένες προθεσμίες που ορίζει ο Νόμος.

2. Οι Νέοι Ορίζοντες βρίσκονται και θα συνεχίσουν να βρίσκονται στις επάλξειςεκπροσωπώντας επάξια το 49,50% των πολιτών του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου και προασπίζοντας με σθένος τα συμφέροντά όλων των Δημοτών.

3. Συνιστούμε σε αυτούς που βιάζονται να εξάγουν συμπεράσματα και να "εκδώσουν" πρόωρα καταδικαστικές αποφάσεις, να κάνουν υπομονή έως τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους όταν θα εκδικαστεί επί της ουσίας η υπόθεση.

Τότε που θα αποδειχτεί για άλλη μια φορά περίτρανα η αλήθεια!».

Το δικαστικό συμβούλιο είχε άρει τους περιοριστικούς όρους

Σημειώνεται ότι το δικαστικό συμβούλιο Εφετών Εύβοιας είχε αποφασίσει την άρση των περιοριστικών όρων (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, χρηματική εγγύηση), που είχαν επιβληθεί στον Δημήτρη Θωμά, με αφορμή την παραπομπή του σε δίκη με τις κακουργηματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει για το ταμειακό έλλειμμα που είχαν γνωστοποιήσει επιθεωρητές του Υπουργείου Οικονομικών, κάνοντας δεκτό το σχετικό αίτημα του πρώην Δημάρχου Κύμης - Αλιβερίου.

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας έχει καταγγελθεί και η πρόσληψη του συνεργάτη του Μπουραντά

Εν αναμονή της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας για τον Νίκο Αγγελή.

Από χειροδικίες, τραμπουκισμούς, απειλές, εκφοβισμό, σπίλωση τιμών και υπολήψεων, μέχρι λεκτική βία σε δημότες, καταλογίζονται στον διορισμένο του Μπουραντά, ο οποίος την ώρα που εισπράττει 14.652 ευρώ δημόσιο χρήμα, διατηρεί και blog, ενώ η δράση του έχει καταγγελθεί ήδη στους αρμόδιους και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. (δείτε ΕΔΩ το σχετικό θέμα).

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA