Γλύφα Χαλκίδας: Δεν ανοίγει τελικά το «GAZ» γιατί δεν μπορούν να εγγυηθούν τις αποστάσεις ασφαλείας - Η ανακοίνωση! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Γλύφα Χαλκίδας: Δεν ανοίγει τελικά το «GAZ» γιατί δεν μπορούν να εγγυηθούν τις αποστάσεις ασφαλείας - Η ανακοίνωση!

Το γνωστό νυχτερινό club «GAZ Summer Style Club» των αδελφών Σπύρου, που βρίσκεται στη Γλύφα Χαλκίδας, αποφάσισε να αναβάλλει επ´ αόριστον την αναγγελθείσα έναρξη της θερινής λειτουργίας του που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020...

Στην ακόλουθη ανακοίνωση που εκδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (09-06-2020) εξηγούνται και οι λόγοι:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τον συνωστισμό ο οποίος παρατηρείται σε χώρους συνάθροισης κοινού που προσφέρουν διασκέδαση, η διοίκηση του Gaz club στη Χαλκίδα, αποφάσισε να αναβάλλει επ´ αόριστον την αναγγελθείσα για την Παρασκευή 12 Ιουνίου έναρξη της θερινής λειτουργίας του, μέχρις ότου εκδοθούν νέες οδηγίες από τις αρμόδιες υγειονομικές και άλλες αρχές.

Αν και το κατάστημά μας διαθέτει με βάση την covid νομοθεσία χωρητικότητα 650 ατόμων, μας είναι αδύνατον προς το παρον να εγγυηθούμε ότι τα άτομα που θα εισέλθουν σε αυτο, θα παραμείνουν αποστασιοποιημένα μεταξύ τους εντός του χώρου του καταστήματος και ότι δεν θα κινούνται ελεύθερα και τελικά δεν θα συνωστισθούν σε διάφορα επιμέρους τμήματα αυτού.

Ειλικρινά λυπούμαστε που απογοητεύουμε τους φίλους, τους συνεργάτες και το προσωπικό της επιχείρησης, αλλά αν και είμαστε πανέτοιμοι και έχουμε ξοδέψει σημαντικά ποσά για την προετοιμασία της επαναλειτουργίας μας, μας είναι αδιανόητο να συμβάλλουμε με αυτήν στην διασπορά του ιού, στο βαθμό που κρίνεται από τις υγειονομικές και άλλες κρατικές αρχές ότι ο ιός παραμένει σε συνθήκες θέρους ενεργός, ισχυρός και επικίνδυνος».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA