Γυναίκα μπουγέλωσε τον Χαρδαλιά και συνελήφθη μετά από μήνυση (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Γυναίκα μπουγέλωσε τον Χαρδαλιά και συνελήφθη μετά από μήνυση (ΦΩΤΟ)

Νερό στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, πέταξε η γνωστή Θεσσαλονικά -αυτοαποκαλούμενη- παρουσιάστρια Ιωάννα Κουσκούση, με αποτέλεσμα να προσαχθεί από την αστυνομία, ενώ λίγο αργότερα ο Υφυπουργός κατέθεσε μήνυση για εξύβριση...

Η Ι. Κοσκούση κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και το πρωί της Τετάρτης (10-06-2020) θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

Όπως μεταδίδει το grtimes.gr, ο Ν. Χαρδαλιάς γευμάτιζε με τον Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρο Καράογλου σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης κοντά στον Λευκό Πύργο, όταν την παρουσία του αντιλήφθηκε η Ιωάννα Κουσκούση, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του gtimes.gr, ήταν με μια φίλη της. Αμέσως προσέγγισε τον Υφυπουργό και τον πλησίασε αρχικά με φιλική διάθεση, ζητώντας να φωτογραφηθεί μαζί του.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς δέχθηκε ευγενικά, καθώς νωρίτερα κι άλλοι πολίτες είχαν ζητήσει το ίδιο. Εντελώς ξαφνικά ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα μετά τη φωτογραφία, πήρε ένα ποτήρι νερό και το πέταξε εναντίον του Νίκου Χαρδαλιά, αρχίζοντας να φωνάζει και να βρίζει, ενώ το περιστατικό φέρεται να προσπάθησε να καταγράψει με το κινητό της τηλέφωνο η φίλη της.

Παράλληλα, έσπασε το ποτήρι με τα γυαλιά να πετάγονται πάνω στον Υφυπουργό, ενώ παρούσα στο περιστατικό ήταν και η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά, που υπέστη σοκ.

Αμέσως επενέβησαν αστυνομικοί, οι οποίοι προσήγαγαν την Ιωάννα Κουσκούση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την επικαιρότητα. H ίδια, περίπου έναν μήνα πριν, αντέδρασε απότομα όταν οι υπάλληλοι καταστήματος της ζήτησαν να βάλει αντισηπτικό στα χέρια.

Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που είχε απασχολήσει της αστυνομικές Αρχές, περίπου δύο μήνες πριν, όταν προσπάθησε μαζί με τον γιο της να διασχίσει τη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ως αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί επεισόδιο με τα όργανα της τάξεως και να της επιβληθεί πρόστιμο 150 ευρώ, το οποίο και έσκισε επιδεικτικά μπροστά τους.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA