Καταγγελία επιβάτη για το ΚΤΕΛ Εύβοιας: «Σχεδόν όλοι στο λεωφορείο δεν φορούσαν μάσκα και οι υπάλληλοι αδιαφορούσαν» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Καταγγελία επιβάτη για το ΚΤΕΛ Εύβοιας: «Σχεδόν όλοι στο λεωφορείο δεν φορούσαν μάσκα και οι υπάλληλοι αδιαφορούσαν» (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε την καταγγελία του επιβάτη που δημοσιεύτηκε και στην αθηναϊκή «εφημερίδα των συντακτών»...

Όπως τονίζει, χωρίς μάσκες ταξίδεψαν οι περισσότεροι επιβάτες σε λεωφορείο από τη Χαλκίδα με προορισμό την Αθήνα την Δευτέρα (08-06-2020) ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, στέλνοντας και το παραπάνω φωτογραφικό στιγμιότυπο, παρότι η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Όπως καταγγέλλει επίσης ο επιβάτης, όταν απευθύνθηκε στους υπαλλήλους του ΚΤΕΛ Εύβοιας, εκείνοι αδιαφόρησαν.

Αναλυτικά η καταγγελία:

«Βρίσκομαι στο λεωφορείο ΚΤΕΛ από Χαλκίδα προς Αθήνα και το μόνο που συμβαίνει είναι παραβάσεις στα μέτρα προστασίας από τον covid19. Το όχημα είναι γεμάτο, οι επιβάτες δεν χρησιμοποιούν την υποχρεωτική μάσκα κατά 90%, δεν υπάρχουν κενά καθίσματα.

Από την αρχή απευθύνθηκα στους υπαλλήλους οι οποίοι απαξιωτικά μου είπαν ότι "μια χαρά είναι τα πράγματα". Δεδομένου ότι το ΚΤΕΛ Εύβοιας είναι μια ιδιωτική επιχείρηση, το μόνο που παρατηρείται αυτή τη στιγμή είναι αισχροκέρδεια (τα δρομολόγια είναι αραιά) και έκθεση του κοινού σε κίνδυνο λόγω του ιού.

Σας ευχαριστώ

Μ.Σ.»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA