Ο Εισαγγελέας έστειλε στο ψυχιατρείο την γυναίκα που μπουγέλωσε τον Χαρδαλιά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Εισαγγελέας έστειλε στο ψυχιατρείο την γυναίκα που μπουγέλωσε τον Χαρδαλιά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε την Τετάρτη (10-06-2020) η Θεσσαλονικιά Ιωάννα Κουσκούση, η οποία συνελήφθη μετά από μήνυση που κατέθεσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, αφού του επιτέθηκε ρίχνοντάς του ένα ποτήρι με νερό...

Η γυναίκα παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο και ακολούθως έγινε γνωστό ότι με εντολή Εισαγγελέα, η γυναίκα οδηγείται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενώ αναβλήθηκε τελικά η εκδίκαση της υπόθεσης.

Τι λέει η δικηγόρος της

«Η ίδια, παρότι σοκαρισμένη, ήταν συνεργάσιμη και δέχθηκε να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο, όπου πρόκειται να εξεταστεί από τους γιατρούς. Το μέτρο του εγκλεισμού είναι επαχθές και για την ίδια και για όσους βρίσκονται γύρω της. Υπάρχει και ένα ανήλικο παιδί», είπε η δικηγόρος της, Ανθούλα Ανάσογλου.

ΒΙΝΤΕΟ



Έτσι επιτέθηκε στον Χαρδαλιά...

Ο Νίκος Χαρδαλιάς γευμάτιζε σε εστιατόριο της συμπρωτεύσουσας με τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τη στιγμή που οι δύο άνδρες γευμάτιζαν στο εστιατόριο, η γνωστή, πλέον, Θεσσαλονικιά, που δηλώνει παρουσιάστρια και έχει απασχολήσει παλαιότερα τα ΜΜΕ, με τη λεκτική επίθεσή της προς αστυνομικούς στον Λευκό Πύργο για το ζήτημα του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων, αντιλήφθηκε την παρουσία τους και τους πλησίασε.

Αρχικά τους προσέγγισε φιλικά, ωστόσο, όταν έφτασε κοντά τους, πέταξε νερό προς τον Νίκο Χαρδαλιά. Άμεση ήταν η παρέμβαση των ανδρών της ασφάλειας των δύο υφυπουργών, οι οποίοι προχώρησαν στην προσαγωγή της, ενώ η ίδια ευρισκόμενη σε έξαλλη κατάσταση φώναζε μεταξύ άλλων απευθυνόμενη στους δύο υφυπουργούς “καταστρέψατε την Ελλάδα”.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιωάννα Κουσκούση στο παρελθόν είχε λάβει μέρος και στο ριάλιτι μόδας του Star, “Shopping star”, και μάλιστα, δηλώνει και φανατική θαυμάστρια του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA