Λαμία: Βρέφος και οι γονείς του θετικοί στον κορονοϊό - Κόλλησε κόσμο ο 28χρονος που επέστρεψε από την Αμερική | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Λαμία: Βρέφος και οι γονείς του θετικοί στον κορονοϊό - Κόλλησε κόσμο ο 28χρονος που επέστρεψε από την Αμερική

Αυξήθηκαν τα κρούσματα στη Λαμία...

Όπως προέκυψε, μετά τον 28χρονο, διαγνώστηκαν με κορονοϊό η σύζυγος και το παιδί τους - βρέφος δύο μηνών.

Πριν 15 μέρες επέστρεψαν από την Αμερική όπου επισκέφθηκαν τον 85χρονο και την σύζυγο του. Το ηλικιωμένο ζευγάρι επίσης επέστρεψε στη Λαμία και αργότερα εκτός από τον 85χρονο βγήκαν θετικά στο κορονοϊό 4 από τα 5 μέλη της οικογένειάς του.

Αυτό που προβληματίζει έντονα είναι ότι ο 28χρονος φέρεται να είχε κυκλοφορήσει αλόγιστα σε Αταλάντη, όπου διαμένει αλλά και στη Λαμία, δυσχεραίνοντας την ιχνηλάτηση των επαφών του.

Την ίδια ώρα ο 85χρονος Λαμιώτης νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λαμίας, ενώ στη ΜΕΘ επίσης νοσηλεύεται η 57χρονη κόρη του. Η ηλικιωμένη σύζυγος και ο 28χρονος εγγονός νοσηλεύονται στη Λάρισα.

Χαλκίδα: Νέα εξέλιξη! Διαγνώστηκαν με κορονοϊό δύο συγγενείς του δικηγόρου Θανάση Λιαγκάκη που νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» (ΦΩΤΟ)

  Στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο γνωστός Χαλκιδέος δικηγόρος, Θανάσης Λιαγκάκης, ο οποίος, -όπως αποκάλυψε το Evia Zoom...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ