Μαφιόζικη δολοφονία 37χρονης στη Ζάκυνθο: Διεφθαρμένους αστυνομικούς είχε καταγγείλει ο σύζυγος της - Τα νέα στοιχεία! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μαφιόζικη δολοφονία 37χρονης στη Ζάκυνθο: Διεφθαρμένους αστυνομικούς είχε καταγγείλει ο σύζυγος της - Τα νέα στοιχεία! (ΦΩΤΟ)

 
Σε σοβαρές καταγγελίες για διεφθαρμένους αστυνομικούς είχε προχωρήσει ο 53χρονος επιχειρηματίας ο οποίος, μαζί με την 37χρονη σύζυγό του, έγινε στόχος μαφιόζικης επίθεσης στη Ζάκυνθο το μεσημέρι της 9ης Ιουνίου 2020...

Οι δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, ντυμένοι αστυνομικοί (φορώντας αλεξίσφαιρα και κράνη), πυροβόλησαν το ανδρόγυνο το οποίο επέβαινε σε μηχανή. Από τους πυροβολισμούς έχασε την ζωή της η 37χρονη γυναίκα και ο 53χρονος τραυματίστηκε σοβαρά. Αμέσως μετά, οι δύο ένοπλοι έσπευσαν να εξαφανιστούν και έκτοτε δεν υπάρχει κάτι νεότερο για τον εντοπισμό τους.

«Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ είναι προστάτες σε κλαμπ του νησιού όπου γίνεται η μεγαλύτερη διακίνηση ναρκωτικών και λαμβάνουν μερίδιο από τους ναρκοεμπόρους. Τα ναρκωτικά συγκεντρώνονται σε πρώτη φάση σε διαμέρισμα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Στην ίδια παρέα των βασικών μελών του οργανωμένου εγκλήματος, στη Ζάκυνθο, έχει ενταχθεί και άτομο που έχει κατηγορηθεί για αιματηρή επίθεση κατά δύο Βρετανών τουριστών στον Λαγανά».

Τα παραπάνω εμπεριέχονται στο τμήμα έγγραφης επώνυμης καταγγελίας που δόθηκε σε ανώτερα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ το καλοκαίρι του 2017 και φέρεται να συνυπέγραφε ο 53χρονος επιχειρηματίας.

Ο 53χρονος εξέφραζε κατά καιρούς φόβους για επίθεση εναντίον του και λάμβανε μέτρα ασφαλείας που δεν μπόρεσαν, όμως, να αποτρέψουν την επίθεση.

Παράλληλα στις 19 Απριλίου 2016, είχε καταγγελθεί ότι Αστυνομικός - υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ στο νησί συμμετείχε σε ληστεία με λεία 580.000 ευρώ από επιχειρηματία του νησιού, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε από την περαιτέρω έρευνα.

Όπως αναφερόταν στη καταγγελία:

«Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ έλαβε 250.000 ευρώ από τη ληστεία, ένας Αλβανός που φυγαδεύτηκε στη Λούσνια της Αλβανίας πήρε 80.000 ευρώ, ενώ ο άλλος παραμένει στη Ζάκυνθο και συμμετέχει σε ληστείες που έχουν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες στην περιοχή. Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ επένδυσε τα συγκεκριμένα χρήματα σε δύο κέντρα διασκέδασης αλλά και στην ιδιοποίηση 20 ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων. Ο προαναφερθείς Αλβανός που μένει στο νησί μαζί με έναν συνεργό του προχώρησαν σε εμπρησμούς σε κατάστημα εμπορίας φρούτων στον Λαγανά και στον εμπρησμό 16μετρου φουσκωτού σκάφους που σχετίζεται με αλβανούς νονούς της νύχτας με έδρα την Αθήνα. Ακόμη, οργάνωσαν κλοπή σε σπίτι με λεία 180.000 ευρώ, πάλι με τη βοήθεια ενστόλων».

Με πληροφορίες και από το tovima.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA