Στον αέρα η συνομιλία Μιώνη - Παππά: Ολόκληρο το ηχητικό που κατέγραψε κρυφά ο επιχειρηματίας - Καταγγέλλει παραδικαστικό κύκλωμα (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στον αέρα η συνομιλία Μιώνη - Παππά: Ολόκληρο το ηχητικό που κατέγραψε κρυφά ο επιχειρηματίας - Καταγγέλλει παραδικαστικό κύκλωμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής, από την συνομιλία του, -που κατέγραψε ο ίδιος-, με τον πρώην Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά...

Ο Σάμπυ Μιωνής έστειλε στην προανακριτική αντίγραφο της συνομιλίας που είχε με τον Ν. Παππά, την οποία κατέγραψε όπως δήλωσε για προστασία δική του και των συνεργατών του. 

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ηχητικό, o Νίκος Παππάς φέρεται να αναφέρει στον Σάμπυ Μιωνή σχετικά με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο: 

«Ο Παπαγγελόπουλος έχει τη δική του ατζέντα» και ότι «ξέρω, καταλαβαίνω και μαθαίνω» ότι «κάποιοι βγάζουν λεφτά» και, μάλιστα, «πολλά λεφτά» και ότι «έκανε το δικό του outsourcing».
Μιλώντας κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο Στέλιος Πέτσας είπε μεταξύ άλλων:

«Ο κ. Παππάς φέρεται να παραδέχεται ότι γνώριζε την ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος με τη συμμετοχή του κ. Παπαγγελόπουλου και επίσης φέρεται να δηλώνει ο κ. Παππάς ότι "κάποιοι βγάζουν λεφτά" και μάλιστα "πολλά λεφτά". Αν όσα περιγράφονται σε αυτή την ανακοίνωση και στο σχετικό υλικό που κατέθεσε ο κ. Μιωνής είναι πραγματικά, τότε βρισκόμαστε μπροστά στην αποκάλυψη ενός αδίστακτου παρακράτους».
 
Ακούστε ολόκληρη τη συνομιλία Μιωνή - Παππά που κατέγραψε ο επιχειρηματίας:


Σε δήλωση του ο Νίκος Παππάς έκανε λόγο για «κατασκευασμένη συνομιλία»

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Αφού πλαστογραφούν κάθε μέρα την πραγματικότητα και δεν τους βγαίνει, τώρα παραποιούν και συνομιλίες».

«Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις ότι ο σύζυγος της πρώην εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Ράικου, εμπλέκεται στο μεγάλο σκάνδαλο του φαρμάκου και ότι η ίδια δεχόταν σε λογαριασμό της χρήματα από τη Novartis, περιμέναμε τον αντιπερισπασμό από τη ΝΔ. 

Και αυτό έγινε», αναφέρει στη γραπτή του δήλωση ο Ν. Παππάς, υπογραμμίζοντας ότι «επιστρατεύτηκε το πραγματικό παρακράτος με κατασκευασμένες συνομιλίες -προϊόντα εγκλήματος- που παραπέμπουν σε μαφιόζικες μεθόδους για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από το σκάνδαλο Novartis».

Συνεχίζοντας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «σε ό,τι αφορά τους ισχυρισμούς του Σάμπυ Μιωνή, κατά τη δήλωσή του, μάλλον πρέπει να έχει συνειδητοποιήσει τις συνέπειες των εγκληματικών πράξεών του».

«Το ερώτημα για ποιον δουλεύει και έναντι ποίου ανταλλάγματος, θα αποκαλυφθεί σίγουρα και σύντομα», επισημαίνει και τονίζει πως «το πιο ανησυχητικό όμως είναι ο ευτελισμός των θεσμών και της ίδιας της Δημοκρατίας από τη προσκόμιση μέσα στην ίδια τη Βουλή προϊόντων εγκλήματος σε βάρος υπουργών νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης της ελληνικής δημοκρατίας με αποκλειστική ευθύνη της ΝΔ και όσων έστησαν αυτή την ιλαροτραγωδία στην απελπισία τους να εμφανίσουν το σκάνδαλο Novartis ως σκευωρία και τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ως αρχιτέκτονα της σκευωρίας».

«Μέσα στο πανικό τους, όμως, «πατάνε τα κορδόνια τους», απαξιώνουν τους θεσμούς και δυσχεραίνουν τη θέση τους», καταλήγει η δήλωση του Ν. Παππά.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA