Το έσκασε 37χρονος βαρυποινίτης από τις Φυλακές Κορυδαλλού - Μπήκε σε φορτηγό με φρούτα και το κατάλαβαν 9 ώρες μετά | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
EXALCO

Το έσκασε 37χρονος βαρυποινίτης από τις Φυλακές Κορυδαλλού - Μπήκε σε φορτηγό με φρούτα και το κατάλαβαν 9 ώρες μετά

Απόδραση α λα Χόλιγουντ σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (16-06-2020) από τις Φυλακές Κορυδαλλού - Το έσκασε 37χρονος κρατούμενος, ο οποίος έχει καταδικαστεί για ανθρωποκτονία που έγινε το 2017, ενώ όπως έγινε γνωστό εκτελούσε χρέη «αρχιμάγειρα» στο ψυχιατρικό κέντρο του σωφρονιστικού ιδρύματος...

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάμερες ασφαλείας αποκάλυψαν τον τρόπο με τον οποίο ο 37χρονος κατάφερε να εξαφανιστεί μπαίνοντας μέσα σε φορτηγό με φρούτα. Ο 37χρονος εκτελούσε χρέη «αρχιμάγειρα» στις φυλακές. Κάποια στιγμή μπήκε στο σωφρονιστικό κατάστημα φορτηγό τροφοδοσίας με φρούτα. 

Ο κρατούμενος «τρύπωσε» στις 8:30 το πρωί στο φορτηγό και γρήγορα οι κρατούμενοι έβαλαν μπροστά του πολλά καφάσια για να μη φαίνεται. Ο υπεύθυνος σωφρονιστικός υπάλληλος στα μαγειρεία δεν αντιλήφθηκε το συμβάν, με αποτέλεσμα το φορτηγό να φύγει μαζί με τον κρατούμενο.

Το εντυπωσιακό στοιχείο που προέκυψε από την έρευνα είναι ότι στην καταμέτρηση κρατουμένων που έγινε στις 12.00 το μεσημέρι ο δραπέτης δηλώθηκε «παρών». Έτσι, κανείς δεν αντιλήφθηκε την απουσία του. Η απόδραση έγινε αντιληπτή στην απογευματινή καταμέτρηση, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος. 

Συγκεκριμένα η απόδραση έγινε αντιληπτή με περίπου 9 ώρες μετά.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του του 37χρονου, ο οποίος καταδικάστηκε για δολοφονία που έγινε το 2017. 

Παράλληλα, διενεργείται έρευνα για τις ευθύνες του προσωπικού.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα