Υπόθεση βιτριόλι: Σε δικηγορικό γραφείο εργαζόταν η 35χρονη - Η συνομιλία των δύο γυναικών στο facebook (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Υπόθεση βιτριόλι: Σε δικηγορικό γραφείο εργαζόταν η 35χρονη - Η συνομιλία των δύο γυναικών στο facebook (ΦΩΤΟ)

Στη δικηγορική εταιρεία, «Σιούφας και Συνεργάτες» εργαζόταν ως γραμματέας η 35χρονη Έφη Κακαραντζούλα, που συνελήφθη και κατηγορείται, για την επίθεση με το βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου...

Η δικηγορική εταιρεία, στην οποία εργαζόταν η 35χρονη, ήταν κοντά στο ασφαλιστικό πρακτορείο, στο οποίο εργαζόταν και η 34χρονη Ιωάννα. 

Η 35χρονη 
Εν τω μεταξύ, όπως προκύπτει από το έγγραφο αδείας που είχε καταθέσει στη δικηγορική εταιρεία όπου εργάζεται η 35χρονη για να απουσιάσει από τη δουλειά της, την ημέρας της επίθεσης, είχε επικαλεστεί προσωπικούς λόγους χωρίς περισσότερες και πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες.
 
Η 34χρονη Ιωάννα


Η συνομιλία στο facebook

Η Ιωάννα και η 35χρονη με το βιτριόλι δεν ήταν άγνωστες, όπως όλα δείχνουν. Η γνωριμία τους ξεκινά ήδη από τα παιδικά τους χρόνια, καθώς πήγαιναν στο ίδιο Λύκειο στην Αμφιλοχία, ενώ κατέβηκαν στην Αθήνα σχεδόν την ίδια χρονιά. Είχαν κοινές παρέες και μιλούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον Νοέμβριο του 2018 ήταν η μοναδική φορά που είχε επικοινωνήσει η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι με την Ιωάννα, μέσω Facebook.

Την συνομιλία τους δημοσίευσε το Star:

35χρονη: Γειά σου είμαι η E. Θέλω να σε ρωτήσω, τρέχει κάτι με τον Ν. ;

Ιωάννα: Όχι βέβαια… Μου έκανε αίτημα φιλίας και το αποδέχτηκα.

35χρονη: Εντάξει. Γιατί θέλω να ξέρεις ότι έχω σχέση μαζί του.

Ιωάννα: Οκ.

35χρονη: Σου έχει στείλει κάποιο μήνυμα;

Ιωάννα: Μην ανησυχείς, θα τον διαγράψω μου δίνει την εντύπωση ότι κοιτά πολλές.

35χρονη: Ιωάννα σε ευχαριστώ...

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, η Ιωάννα διέγραψε από το Facebook τον επιχειρηματία.

Έπειτα από κάποιους μήνες, της κάνει πάλι αίτημα φιλίας, εκείνη το αποδέχτηκε και φέρεται να της έστειλε μήνυμα ότι είναι ελεύθερος και ότι δεν έχει σχέση με την 35χρονη.

Η Ιωάννα δεν είχε απαντήσει, κατά τις ίδιες πληροφορίες.

Η σχέση των δύο γυναικών

Οι δυο γυναίκες δεν είναι κολλητές, δεν είναι όμως και άγνωστες, καθώς κατάγονται από διπλανά χωριά: η Ιωάννα από το Λουτρό και η 35χρονη από τον Σταθά.

Λόγω του κοινού τόπου καταγωγής τους συναντήθηκαν αρκετές φορές. Ήδη το 2016, συναντήθηκαν σε μπάτσελορ, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας που τραγουδούσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και λίγο καιρό μετά σε μια βάπτιση.

Οι Αρχές εξετάζουν τα πάντα: μηνύματα, κοινούς φίλους. Οι ζωές των δυο γυναικών μοιάζουν να κινούνται παράλληλα, καθώς ξεκίνησαν τις ζωές τους από τον ίδιο νομό, την Αιτωλοακαρνανία και πήγαιναν στο ίδιο ΕΠΑΛ.

Ο γάμος στην Αιτωλοακαρνανία

Ο γάμος της ξαδέρφης της Ιωάννας στην Αιτωλοακαρνανία ήταν η αρχή του κακού. Η 35χρονη πήγε με τον σύντροφό της. Εκείνος... το «μήλον την έριδος», λίγο καιρό αργότερα έστειλε αίτημα φιλίας στην Ιωάννα και εκείνη το δέχτηκε.

Η κατηγορούμενη το έμαθε και σταμάτησε να έχει επικοινωνία με την άτυχη κοπέλα. Από εκείνη την ημέρα ξεκινά να βράζει μέσα της το μίσος.

Η δραστηριότητα στα social media

Για περίπου 1,5 χρόνο επικρατεί απόλυτη σιωπή και οι δύο γυναίκες δεν έχουν καμία επικοινωνία. Όμως στις 20 Μαΐου, την ημέρα της επίθεσης με το βιτριόλι, η 35χρονη εμφανίζεται ξανά και κάνει like στο προφίλ της Ιωάννας, σε φωτογραφία όπου η καλλίγραμμη κοπέλα ποζάρει δίπλα στη θάλασσα.

Μετά την επίθεση, το προφίλ της Ιωάννας πλημμυρίζει με μηνύματα συμπάθειας για το κακό που την βρήκε. Υπάρχει, όμως, ένα πρόσωπο που με τα σχόλια του δείχνει εμμονή.

«Απλή ζήλια δεν είναι, κάτι πιο σοβαρό παίχτηκε. Δεν πάει καμία στα καλά καθούμενα να κάνει κάτι τέτοιο σοβαρό. Εδώ κάτι θα έκανε άστο», αναφέρει σχόλιο.

Φίλος της Ιωάννας στο Facebook υποπτεύεται ότι κάτι τρέχει και καταγγέλλει το συμβάν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αναφέροντας πως το υβριστικό προφίλ έχει για φωτογραφία ακριβώς την ίδια τσάντα πλάτης που φοράει και η Ιωάννα σε μια από τις φωτογραφίες της.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA