Αιδηψός: Σε κατ'οίκον περιορισμό o ταξιτζής που μετέφερε τους Σέρβους τουρίστες - Τι λέει ο ίδιος! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αιδηψός: Σε κατ'οίκον περιορισμό o ταξιτζής που μετέφερε τους Σέρβους τουρίστες - Τι λέει ο ίδιος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο οδηγός ταξί που μετέφερε τους τουρίστες μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και τον Βαγγέλη Γκούμα και περιέγραψε λεπτό προς λεπτό το περιστατικό...

Όπως μεταδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης (09-07-2020):

«Δέχτηκα ένα τηλέφωνο στο κινητό μου από την ξεναγό του πράκτορα, η οποία ήταν και διερμηνέας και μου λέει έχω εάν ζευγάρι τουριστών που θέλουν να πάνε στο κέντρο υγείας. Ο ένας μου λέει ειναι διαβητικός. Φόρεσα τη μάσκα μου, τήρησα τους κανόνες υγιεινής και πήγα και τους παρέλαβα από το σημείο που μου είπαν. Αυτοί είχαν έρθει με δικό τους αμάξι. Πήγα στο κέντρο υγείας Ιστιαίας και τους άφησα... Δε μας είπαν τίποτα, εγώ σέρβικα δε ξέρω να μιλάω. Δε μου είπαν ότι ειναι ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού, μου είπαν ότι ειναι διαβητικός...», αποκάλυψε ο οδηγός του μοιραίου ταξί.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο οδηγός του ταξί, κάθεται οικειοθελώς σε απομόνωση για το δικό του το καλό και ζήτησε μόνος του να κάνει το τεστ για να δει αν κόλλησε και αυτός ή όχι.

Αρνητικά τα 80 από τα 87 τεστ σε Σέρβους τουρίστες

Αίσια είναι τα νέα από την Αιδηψό, καθώς από τα 87 τεστ που έγιναν στους Σέρβους τουρίστες τα 80 βγήκαν αρνητικά και εκκρεμεί η εξέταση επτά ακόμη δειγμάτων.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Σέρβοι τουρίστες μόλις έμαθαν τα αποτελέσματα ξέσπασαν σε χειροκροτήματα από τα μπαλκόνια του ξενοδοχείου τους.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA