Η υποκρισία της Βάκα: Αφού πρωτοστάτησε στον συνωστισμό, αποφάσισε να γίνει δια περιφοράς το δημοτικό συμβούλιο λόγω κορονοϊού | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η υποκρισία της Βάκα: Αφού πρωτοστάτησε στον συνωστισμό, αποφάσισε να γίνει δια περιφοράς το δημοτικό συμβούλιο λόγω κορονοϊού

Συνεχίζει να «πουλάει» τρέλα η Έλενα Βάκα...

Λίγα 24ωρα μετά την συμμετοχή της στον έντονο συνωστισμό κατά την διάρκεια του εορτασμού της Πολιούχου της Χαλκίδας (δείτε ΕΔΩ), αποφασίστηκε το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων να πραγματοποιηθεί δια περιφοράς την Τετάρτη (29-07-2020) δηλαδή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λόγω των κατεπείγοντων μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορονοϊού, όπως αναφέρεται.

Για την συγκεκριμένη απόφαση υπήρξε αντίδραση και από τον Χρήστο Παγώνη, ο οποίος τόνισε σε επιστολή του προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και την Έλενα Βάκα:

«Όπως γνωρίζετε σε όλη Ελλάδα, όπως και στη Χαλκίδα, τα Συμβούλια διεξάγονται πλέον «δια ζώσης», κεκλεισμένων των θυρών, όπως πραγματοποιήθηκε και το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, λόγω των συνθηκών για το COVID 19.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 29 Ιουλίου 2020 περιλαμβάνονται θέματα, εξαιρετικά σημαντικά και κρίσιμα για την ευρύτερη περιοχή και τα οικονομικά τα Δήμου, όπως το 1ο Θέμα (που αφορά την οικονομική πολιτική του ΦΟΔΣΑ) και απαιτούν διευκρινήσεις, συζήτηση και διάλογο από όλο το σώμα του Δ.Σ. και εσείς επιλέξατε εν τούτοις η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να γίνει «Διά Περιφοράς».

Εκφράζουμε την απόλυτη διαφωνία μας για την τακτική αυτή και σε ένδειξη διαμαρτυρίας, δεν θα συμμετέχουμε στην «Συνεδρίαση», δηλ. σε μια συνεδρίαση που δεν θα υπάρξει δημόσιος διάλογος ο οποίος είναι και το ζητούμενο των συνεδριάσεων.

Επιφυλασσόμαστε για την νομιμότητα των αποφάσεων σας».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA