Καταγγελία ασθενή στην Ασφάλεια Αττικής: Τελικά γνωρίζει τον ψευτογιατρό ο Μαρκόπουλος; - Τι απάντησε σε Facebook και STAR (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Καταγγελία ασθενή στην Ασφάλεια Αττικής: Τελικά γνωρίζει τον ψευτογιατρό ο Μαρκόπουλος; - Τι απάντησε σε Facebook και STAR (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλο έχουν προκαλέσει οι τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση του απατεώνα ψευτογιατρού, Νίκου Κοντοστάθη, που τα θύματά του φαίνεται πως είναι εκατοντάδες και η δράση του απλώνεται σε πολλές περιοχές της χώρας, στέλνοντας στο θάνατο και άρρωστους ανθρώπους...

Όπως έγραψε και το EviaZoom.gr πριν δύο μέρες (δείτε ΕΔΩ), ένας από τους εκατοντάδες εξαπατημένους ασθενείς του απατεώνα ψευτογιατρού Νίκου Κοντοστάθη, κατήγγειλε στην Ασφάλεια Αττικής νέα σοβαρά στοιχεία για την δράση του.

Ο 47χρονος εξαπατημένος ασθενής, -που έχει διορίσει δικηγόρο τον Αλέξη Κούγια-, κατήγγειλε στην Ασφάλεια Αττικής ότι πρώην βουλευτής και Υπουργός που είναι ιατρός θωρακοχειρουργός τον χειρούργησε σε ιδιωτική κλινική μαζί με έναν νευροχειρουργό που ο ψευτογιατρός (που παρουσιαζόταν με το επίθετο «Κόντος»), θα έκανε Ταξίαρχο της ΕΛΑΣ κι έναν ακόμη νευροχειρουργό και υπό την παρουσία του ίδιου του απατεώνα Νίκου Κοντοστάθη.

Όπως έγραψε το EviaZoom.gr, κάτι που είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, πρόκειται για τον Ευβοιώτη γιατρό, πρώην Υπουργό και βουλευτή της ΝΔ (και των ΑΝΕΛ), Κώστα Μαρκόπουλο, ο οποίος μάλιστα μίλησε και τηλεφωνικά στο δελτίο ειδήσεων του STAR που μετέδωσε το θέμα με εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ, άσχετα που δεν αναφέρθηκε το ονοματεπώνυμο του.
Παράλληλα ο 47χρονος εξαπατημένος ασθενής είχε κάνει δηλώσεις νωρίτερα στον «Ελεύθερο Τύπο».
 
Η πρώτη απάντηση στο facebook...

Ο Κώστας Μαρκόπουλος αρχικά απάντησε, μέσω facebook, τονίζοντας ότι ούτε γνωρίζει τον ψευτογιατρό, ούτε έχει μιλήσει μαζί του και ούτε έχει χειρουργήσει μαζί του, ενώ στη συνέχεια με νέα ανάρτηση, εκτόξευσε απειλές για μηνύσεις και αγωγές γενικά και αόριστα (βέβαια μπορεί να λέει ότι θέλει...) την ώρα που αυτός που τον εμπλέκει στην υπόθεση είναι ο ίδιος ο 47χρονος ασθενής σύμφωνα με την επίσημη καταγγελία που κατέθεσε στην Ασφάλεια Αττικής.


Απο 'κει και πέρα αν είναι αληθή η ψευδή τα στοιχεία της καταγγελίας αυτό θα κριθεί από τους αρμόδιους και όχι από τον οποιοδήποτε που τυχόν υποβαθμίζει την καταγγελία ή αναφέρει περισσότερα από αυτά που πρέπει, χωρίς μάλιστα να έχουν καμία γνώση για την υπόθεση.

Άλλωστε ο Κώστας Μαρκόπουλος, όπως ισχυρίζεται, δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, οπότε δεν έχει να φοβάται τίποτα...

Οι δηλώσεις του Μαρκόπουλου στο STAR... 

Τελικά όπως είπε σε δεύτερο χρόνο, τον θυμάται και τον είχε δει στη κλινική, αλλά δεν τον θυμάται σε αυτό το χειρουργείο.

Ο Κώστας Μαρκόπουλος στη τηλεφωνική επικοινωνία με το STAR ανέφερε τα εξής:

«Τον θυμάμαι στη κλινική, δεν τον θυμάμαι σε αυτό το χειρουργείο, δεν μπορώ να θυμηθώ αν ήταν μέσα, εγώ δεν χειρουργώ ποτέ παρά μόνο με το δικό μου συνεργείο με τους δικούς μου συνεργάτες. Άρα εγώ άνοιξα τον θώρακα, τον παρέδωσα στον κ...., έφυγα και περίμενα όταν τελειώσουν να ξαναμπώ μέσα να αποκαταστήσω τον θώρακα. Αυτόν δεν τον θυμάμαι, τον έχω δει όμως στα περιξ της κλινικής σε κάποιες φάσεις άσχετα με αυτό το χειρουργείο.

Αυτόν τον άνθρωπο τον ήξεραν οι νευροχειρουργοί, σε εμένα ήταν απόλυτα λιγομίλητος, δεν νομίζω να έχω μιλήσει μαζί του. Ένα γεια, τίποτα άλλο μέχρι εκεί και να σας πω την αλήθεια τον θυμήθηκα όταν είδα τις πρόσφατες φωτογραφίες με τα άσπρα μαλλιά. Όταν ξεκίνησε η ιστορία με τα μαύρα μαλλιά προφανώς από κάποια ταυτότητα εγώ δεν τον θυμόμουνα, όταν τον είδα με τα άσπρα μαλλιά μετά θυμήθηκα ότι κάπου τον έχω δει...»   

Δείτε ξανά στο ΒΙΝΤΕΟ ολόκληρο το ρεπορτάζ με το περιεχόμενο της καταγγελίας και τις επίμαχες δηλώσεις του Μαρκόπουλου:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA