Ραγδαίες εξελίξεις - Κούγιας: «Ο ψευτογιατρός χειρούργησε τον ασθενή με τρεις συνεργούς γιατρούς στη Κεντρική Κλινική Αθηνών» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
9 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Ραγδαίες εξελίξεις - Κούγιας: «Ο ψευτογιατρός χειρούργησε τον ασθενή με τρεις συνεργούς γιατρούς στη Κεντρική Κλινική Αθηνών»

Ραγδαίες εξελίξεις φέρνει και η ανακοίνωση του γνωστού δικηγόρου, Αλέξη Κούγια, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση δύο θυμάτων του απατεώνα ψευτογιατρού, Νίκου Κοντοστάθη..

Όπως αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας, που θα ζητήσει την δίωξη του γιατρού και για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, στη πρώτη περίπτωση που αφορά τον 47χρονο πελάτη του, -ο οποίος είναι ο ασθενής που έχει καταγγείλει ότι συμμετείχε και ο Ευβοιώτης πρώην βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος στο χειρουργείο-, ο ψευτογιατρός αφαίρεσε ένα πλευρό καθιστώντας τον ανάπηρο κατά 92%! 

Το δεύτερο θύμα, του οποίου ο γιος ζητάει τώρα την τιμωρία του δράστη, ήταν καρκινοπαθής στον οποίο η «θεραπεία» του ψευτογιατρού προκάλεσε σοβαρές παρενέργειες, εξαιτίας των οποίων ο ασθενής κατέρρευσε και πέθανε.

Ολόκληρη η αποκαλυπτική ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, ο οποίος κάνει λόγο, στη πρώτη περίπτωση, για τρεις συνεργούς γιατρούς του ψευτογιατρού στη Κεντρική Κλινική Αθηνών όπου έγινε το χειρουργείο:

«Το δικηγορικό μας γραφείο κάνει γνωστό ότι ανέλαβε την υποστήριξη της κατηγορίας υπέρ δύο θυμάτων του κατηγορούμενου για το αδίκημα της απάτης σε βαθμό κακουργήματος Νικολάου Κοντοστάθη, ο οποίος παρίστανε τον ιατρό.

Ο πρώτος εντολέας μας Τ.Α., κάτοικος του χωριού Αρχάγγελος Ρόδου, υπεβλήθη από τον κατηγορούμενο και τρεις συνεργούς του ιατρούς της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών σε 12ωρη εγχείρηση, κατά την οποία του αφαίρεσαν ένα πλευρό, τοποθέτησαν στο σώμα του ένα περίεργο κατασκεύασμα που ονόμασαν «κλωβό», και, ενώ είχε ένα πρόβλημα υγείας από τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη λόγω πτώσεως από αλεξίπτωτο, τον κατέστησαν ανάπηρο σε ποσοστό 92%.

Στην περίπτωση του δεύτερου εντολέα μας Γ.Κ. θύμα ήταν ο καρκινοπαθής πατέρας του. Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε σε αυτούς ως ιατρός – ογκολόγος – ομοιοπαθητικός και τους απέσπασε μεγάλα χρηματικά ποσά για τη χορήγηση μιας απολύτως επικίνδυνης «θεραπείας» προς τον πατέρα του Γ.Κ., η οποία όχι μόνο δεν θεράπευσε τον καρκίνο, αλλά και προκάλεσε σοβαρές παρενέργειες, εξαιτίας των οποίων ο ασθενής κατέρρευσε και πέθανε.

Το δικηγορικό μας γραφείο μελετά τη δυνατότητα της υποβολής εγκλήσεως για την επέκταση της κατηγορίας εις βάρος του κατηγορουμένου και κάθε συνεργού του, πέραν του αδικήματος της απάτης, για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης στην περίπτωση του πρώτου εντολέα μας και για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο στην περίπτωση του δεύτερου εντολέα μας. 

Στη πρώτη περίπτωση οι προβλεπόμενες ποινές έχουν ανώτατο όριο τα 15 χρόνια, ενώ στη δεύτερη περίπτωση την ισόβια κάθειρξη».

Αργότερα εξέδωσε ανακοίνωση η Κεντρική Κλινική Αθηνών, η οποία αναφέρει:

«Η δήλωση του δικηγορικού γραφείου Αλέξη Κούγια ότι «ο εντολέας του Τ.Α., κάτοικος του χωριού Αρχάγγελος Ρόδου, υπεβλήθη από τον κατηγορούμενο ψευτογιατρό Νικόλαο Κοντοστάθη και τρείς συνεργάτες του ιατρούς της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών σε 12ωρη εγχείρηση», είναι απολύτως ανακριβής. Την διαψεύδουμε κατηγορηματικά ως απολύτως δυσφημιστική για την εταιρεία μας και βαρύτατα προσβλητική της νομικής της προσωπικότητας και της επιστημονικής συνέπειας και υπεύθυνης δραστηριότητάς της.

Ουδέποτε ο κατηγορούμενος ψευδογιατρός μετέσχε στην επικαλούμενη χειρουργική επέμβαση ή σε οποιαδήποτε άλλη ιατρική πράξη στην κλινική μας.

Η χειρουργική επέμβαση στο συγκεκριμένο ασθενή Τ.Α. διενεργήθηκε από τους εγνωσμένης αξίας τρείς ιατρούς της κλινικής και μόνο. Δεδομένου δε του σοβαρώτατου προβλήματος από την πτώση με αλεξίπτωτο, υπήρξε απολύτως επιτυχής.

Η άρση της βαρύτατης προσβολής της εταιρίας μας θα επιχειρηθεί νομίμως».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα