Κύμη: Μετά από μήνυση του Θωμά συνελήφθη στρατιωτικός - διαχειριστής ομάδας στο facebook για συκοφαντική δυσφήμιση! Το χρονικό και η απαντητική μήνυση (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κύμη: Μετά από μήνυση του Θωμά συνελήφθη στρατιωτικός - διαχειριστής ομάδας στο facebook για συκοφαντική δυσφήμιση! Το χρονικό και η απαντητική μήνυση (ΦΩΤΟ)

«Αυτή τη φορά η "συγνώμη" δεν θα γίνει δεκτή ο ουρανός να γυρίσει ανάποδα...», τονίζει ο πρώην Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου, Δημήτρης Θωμάς, ο οποίος κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του στρατιωτικού και διαχειριστή ομάδας στο facebook, Κώστα Αντωνίου που συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα ενώ η δικογραφία διαβιβάστηκε στην στρατιωτική δικαιοσύνη...

Συγκεκριμένα η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση έγινε για αναρτήσεις του Κώστα Αντωνίου στην συγκεκριμένη ομάδα, ενώ όπως αναφέρει ο ίδιος, κατέθεσε με την σειρά του μήνυση σε βάρος του Δ. Θωμά για ψευδή καταμήνυση.

Σημειώνεται ότι πριν λίγα χρόνια ο Δημήτρης Θωμάς είχε καταθέσει ξανά μήνυση για το ίδιο αδίκημα σε βάρος του Κώστα Αντωνίου, ωστόσο ο πρώην Δήμαρχος την είχε ανακαλέσει στο Εφετείο που έγινε το 2019 στο Τριμελές Στρατοδικείο Λάρισας και αυτό διότι ο κατηγορούμενος είχε υπογράψει δήλωση ότι σέβεται τον Δ. Θωμά και δεν πρόκειται ν’ ασχοληθεί ξανά μαζί του γράφοντας αρνητικά ποστ, λέγοντας μάλιστα πως ότι είχε γράψει το 2016 ήταν προϊόν παραπληροφόρησης και δεν είχε πρόθεση να θίξει την τιμή και την υπόληψη του Δ. Θωμά, ωστόσο η ιστορία επαναλαμβάνεται λίγα χρόνια μετά και οι δυο τους θα βρεθούν ξανά στα δικαστήρια με τον πρώην Δήμαρχο Κύμης - Αλιβερίου να τονίζει ότι «Αυτή τη φορά η "συγνώμη" δεν θα γίνει δεκτή ο ουρανός να γυρίσει ανάποδα...».

Μετά την απελευθέρωση του ο Κώστας Αντωνίου έγραψε την ακόλουθη ανάρτηση στην ομάδα που διαχειρίζεται, -μαζί βέβαια με άλλα άτομα-, για τα οποία θα αναφερθούμε με κάποιες λεπτομέρειες στη συνέχεια του άρθρου:


Και μερικές από τις παλαιότερες πρόσφατες αναρτήσεις του Κώστα Αντωνίου κατά του Δημήτρη Θωμά:



Και όπως προαναφέραμε, ο Κώστας Αντωνίου δεν είναι ο μοναδικός διαχειριστής της συγκεκριμένης ομάδας στο facebook που υποστηρίζει με κάθε τρόπο την παράταξη και τα συμφέροντα του Δημάρχου Κύμης - Αλιβερίου, Θανάση Μπουραντά.

Χαρακτηριστικό είναι ότι διαχειριστής επίσης της συγκεκριμένης ομάδας είναι και ο έμμισθος ειδικός συνεργάτης του Θανάση Μπουραντά που εισπράττει ετησίως 14.652 ευρώ δημόσιο χρήμα.

Δηλαδή ο ακατανόμαστος διορισμένος συνεργάτης του Μπουραντά ενώ πληρώνεται με δημόσιο χρήμα για συγκεκριμένες αρμοδιότητες (δραστηριότητες, δελτία Τύπου) την ίδια ώρα διαχειρίζεται και ομάδα στο facebook για να αποθεώνει τον Μπουραντά και να επιτίθεται στην αντιπολίτευση και σε άλλους με τις «ευλογίες» του ίδιου του δημάρχου.

Επίσης στην προσπάθεια του να σπιλώσει περισσότερο την αντιπολίτευση και όποιον καταγγέλλει την παράνομη δράση του, στέλνει τις κατάπτυστες αναρτήσεις του σε φίλο/συνεργάτη του blogger, ο οποίος πριν λίγο καιρό είχε συλληφθεί για εκβίαση και απάτη από την Ασφάλεια Χαλκίδας, για να τις δημοσιεύσει.

Φυσικά για αυτά και πολλά άλλα ενημερώνεται το Υπουργείο Δικαιοσύνης και ο Άρειος Πάγος στον οποίο μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα ζητηθεί επίσημα να μεταφερθούν από τα Δικαστήρια Χαλκίδας σε άλλο Δικαστικό Μέγαρο της χώρας οι δικαστικές υποθέσεις που τον αφορούν διότι εκεί εργάζεται η αδερφή του ως Δικαστική Γραμματέας και η οποία έχει φιλική και στενή σχέση με Δικαστές και Εισαγγελείς των συγκεκριμένων Δικαστηρίων.

Μερικές από τις αναρτήσεις του έμμισθου συνεργάτη του Θανάση Μπουραντά στην συγκεκριμένη ομάδα, όπου και αποδεικνύεται ότι είναι διαχειριστής:




Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA