Με σκίτσο του Αρκά «επιτίθεται» ο Χαρδαλιάς στους συνωμοσιολόγους - Τι απάντησε για τον Ζαχαράτο! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Με σκίτσο του Αρκά «επιτίθεται» ο Χαρδαλιάς στους συνωμοσιολόγους - Τι απάντησε για τον Ζαχαράτο! (ΦΩΤΟ)

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, σε ανάρτησή του στο Facebook, την οποία συνοδεύει με ένα σκίτσο του Αρκά εξέφρασε το δικό του μήνυμά του σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας... 

«Δεν πρέπει να μας πείσουν… Ο ιός είναι εδώ, σε ύφεση στην Πατρίδα μας, αλλά σίγουρα ανάμεσά μας, επικίνδυνος και αόρατος!» γράφει ο Ν. Χαρδαλιάς, αναφέροντας απολογισμό νεκρών σε άλλες χώρες αλλά και παγκοσμίως.

Παιδιά, αδέλφια, γονείς κλαίνε και προσεύχονται για τις ψυχές τους σε όλο τον κόσμο, και εμείς προσευχόμαστε για τους 195 συνανθρώπους μας που έφυγαν τόσο άδικα, εδώ στην Πατρίδα μας και τις οικογένειες τους. Δεν χρειάζεται πανικός αλλά και κανένας εφησυχασμός!» τονίζει ο Ν. Χαρδαλιάς. 

«Αυτό που χρειάζεται αυτή την στιγμή, είναι νηφαλιότητα, ψυχραιμία και κυρίως ευθύνη από όλους μας! Αυτή την μοναδική ευθύνη, ατομική και συλλογική, που όλος ο υπερήφανος Ελληνικός λαός επέδειξε με γενναιότητα και υπομονή, σε όλες τις φάσεις της αντιμετώπισης της πρωτοφανούς αυτής παγκόσμιας κρίσης και πανδημίας. Ας συνεχίσουμε έτσι…» αναφέρει μεταξύ άλλων.


Παράλληλα ο Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε και σε ένα σχόλιο χρήστη που αφορούσε την επίσκεψη του στον Ζαχαράτο:

«Οι 600 χιλ νεκροί ειναι η αλήθεια! Οσο για τον Ζαχαρατο, με ολο τον σεβασμο, δεν αντιλαμβανομαι τις αιτιασεις σας, σε ανοικτο χώρο ημουν, με 6 στο τραπεζι μου και 2 μετρα αποσταση απο το διπλανο..!»


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA