Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 16χρονης: Ραντεβού με αστυνομικό είχε η ανήλικη λίγο πριν βρεθεί νεκρή (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 16χρονης: Ραντεβού με αστυνομικό είχε η ανήλικη λίγο πριν βρεθεί νεκρή (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Φουντώνει το μυστήριο γύρω από την υπόθεση-θρίλερ του θανάτου της 16χρονης μαθήτριας στα Τρίκαλα, ειδικά μετά τα νέα σοβαρά στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας...

Σε βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακα που είναι συμβατές με πτώση από ύψος αποδίδει η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή το θάνατο της 16χρονης μαθήτριας από τα Τρίκαλα, η οποία βρέθηκε νεκρή στο λόφο του Προφήτη Ηλία, έξω από την ομώνυμη εκκλησία.

Η αστυνομία απέδωσε την υπόθεση σε αυτοκτονία, ωστόσο η οικογένεια της αμφισβήτησε το πόρισμα και θέτει ερωτήματα για το πώς ανέβηκε στη σκαλωσιά της εκκλησίας ώστε να κάνει τη βουτιά θανάτου, και μιλά ανοιχτά για δολοφονία. 

Ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Σαμαρτζής είχε καταθέσει αίτημα να παραστεί πραγματογνώμων ορισμένος από την οικογένεια κατά την ιατροδικαστική εξέταση και καθημερινά επισκέπτεται την Ασφάλεια Τρικάλων για να έχει ενημέρωση σχετικά με την πορεία της δικογραφίας. 

Το ραντεβού με τον 27χρονο αστυνομικό πριν το τραγικό τέλος...

Εν τω μεταξύ, «κλειδί» στην όλη υπόθεση πιθανόν να είναι οι τελευταίες τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε η κοπέλα και γι’ αυτό αναμένεται να κατατεθεί σχετικό αίτημα άρσης του απορρήτου και καταγραφής των σημάτων των κινητών που βρέθηκαν στον Προφήτη Ηλία τα ξημερώματα της Τετάρτης. 

Την ίδια ώρα τα νέα στοιχεία αναφέρουν ότι η 16χρονη είχε ραντεβού με 27χρονο αστυνομικό,-με τον οποίο φέρεται να είχε ερωτική σχέση-,  λίγες ώρες προτού βρεθεί νεκρή, δίπλα στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία.

Μάλιστα ξαδέρφη της ανήλικης επιβεβαίωσε ότι τη συνόδευσε μέχρι την κεντρική πλατεία των Τρικάλων, με την 16χρονη να της ζητάει να αποχωρήσει μόλις ο αστυνομικός εμφανίστηκε στην πλατεία, χωρίς να γνωρίζει κανείς πού πήγαν οι δυο τους στη συνέχεια.

Συγκεκριμένα η 16χρονη εκείνο το βράδυ συναντήθηκε με τον 27χρονο αστυνομικό που τον γνώρισε μέσω Instagram.

Στις 3:00 το πρωί άρχισαν να την αναζητούν. Στις 5:00 τα ξημερώματα ήταν το τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε στην αδερφή της. 

«Εγώ δεν ήθελα να βγει με αυτόν εξαρχής γιατί ήταν μεγαλύτερος. Έχει δύο εβδομάδες που τον γνώρισε», είπε η δίδυμη αδερφή της.

Η οικογένεια επίσης ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διαπιστωθούν οι τελευταίες επαφές του κοριτσιού, αλλά και ποια κινητά τηλέφωνα έδωσαν στίγμα στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 27χρονος αστυνομικός κλήθηκε για μία πρώτη κατάθεση στην Ασφάλεια Τρικάλων και όπως είπε η 16χρονη αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητό του στις 3:00 το πρωί και έκτοτε δεν την ξαναείδε.

«Η κόρη μου είχε σχέση με αστυνομικό 27 με 28 ετών. Που πάει αυτός με ένα κορίτσι ανήλικο...», είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας της 16χρονης.
 
ΒΙΝΤΕΟ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗ ΚΑΜΕΡΑ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA