Σε υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ: Σεκιουριτάς έβγαλε με τις κλωτσιές πολίτη που πήγε χωρίς ραντεβού (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σε υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ: Σεκιουριτάς έβγαλε με τις κλωτσιές πολίτη που πήγε χωρίς ραντεβού (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλος έχει ξεσπάσει από τη συμπεριφορά ενός υπαλλήλου σεκιούριτι σε υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή Τσαλικάκι στο Ηράκλειο Κρήτης...

Ένας άντρας επιχείρησε να μπει στα γραφεία για ένα θέμα που ήθελε να τακτοποιηθεί, αλλά χωρίς προηγουμένως να έχει κλείσει ραντεβού. Ωστόσο, ο υπάλληλος από την εταιρεία φύλαξης, μετά από διάλογο, αποφάσισε να διώξει με τη βία τον άνδρα και οι εικόνες κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με το Neakriti.gr, που ανέδειξε το θέμα, ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη λύπη του για το ατυχές συμβάν στο πρακτορείο του Ηρακλείου, ενώ διερευνά εάν τηρήθηκε η ορθή συμπεριφορά του υπαλλήλου φύλαξης προς τον πολίτη.

Ακόμη, ο ΔΕΔΔΗΕ διευκρινίζει ότι καταδικάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές και υπενθυμίζει ότι από την πρώτη στιγμή της εξάπλωσης του ιού Covid-19 στη χώρα μας, έθεσε ως ύψιστη προτεραιότητα την προστασία της Δημόσιας Υγείας, παρέχοντας το μεγαλύτερο μέρος των υπηρεσιών του ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά.

Σύμφωνα με το διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Ηρακλείου Παύλο Βαρδουλάκη που μίλησε στο Neakriti.gr «ο υπάλληλος της ιδιωτικής εταιρίας σεκιούριτι επιχείρησε να εμποδίσει τον πελάτη να μπει στο χώρο -καθώς δεν επιτρέπεται χωρίς ραντεβού- ακολούθησε επεισόδιο και πιάστηκαν στα χέρια. Ο πολίτης ήρθε αργότερα στο γραφείο μου, εξετάσαμε το αίτημά του και το περιστατικό όπως όλα δείχνουν θεωρείται λήξαν. Ωστόσο έχει κληθεί η εταιρία φύλαξης να δώσει εξηγήσεις για το θέμα».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA