Τα νέα μέτρα: Υποχρεωτικά με μάσκα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους και τις εκκλησίες - Όριο καλεσμένων και μόνο καθιστοί στα club (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τα νέα μέτρα: Υποχρεωτικά με μάσκα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους και τις εκκλησίες - Όριο καλεσμένων και μόνο καθιστοί στα club (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ραγδαία έξαρση των κρουσμάτων στην Ελλάδα έφερε νέα μέτρα...

Έκτακτη ενημέρωση από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος εμφανίστηκε με μάσκα, για θέματα Covid-19 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή όπου ανακοινώθηκαν τα εξής:

- Από το Σάββατο 1/8 έως 31/8/2020 καθίσταται υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων των χώρων λατρείας, εκτός των χώρων εστίασης και ιατρικών εξαιρέσεων.
 
- Από το Σάββατο 1/8 έως 15/8/2020 απαγορεύονται οι επισκέψεις σε κέντρα φροντίδας ηλικιωμένων, αστέγων και νοσοκομεία, καθώς και των ιατρικών επισκεπτών στα νοσοκομεία.
 
- Επέκταση για όλο τον Αύγουστο της απαγόρευσης των πανηγυριών
 
- Από Δευτέρα 3 Αυγούστου έως 15 Αυγούστου αυστηρά 100 άτομα σε κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμους, κηδείες και βαφτίσεις κλπ).
 
- Από Δευτέρα 3 Αυγούστου έως 9 Αυγούστου υπάρχει ρητή απαγόρευση όρθιων πελατών σε club, νυχτερινά κέντρα, εστιατόρια, καφετέριες.
 
- Επέκταση των περιορισμών κυκλοφορίας των διαμενόντων στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης και στις δομές κάθε είδους της χώρας.

Παράλληλα, ο Νίκος Χαρδαλιάς υπενθύμισε πως παραμένει σε ισχύ η ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους όταν δεν μπορούν να τηρηθούν οι αποστάσεις.

ΒΙΝΤΕΟ


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA